exces de antibiotice?

buna ziua! sunt mamica unui baietel de 8 luni si am o mare nelamurire. copilul meu a racit f des si de fiecare data (4 ori) cand am fost la dr i s-a prescris antibiotic. ca si diagnostice - rosu in gat de 3 ori si ultima oara pneumonie interstitiala acuta. in ultimul caz nu prea stiu de i s-a dat acest diagnostic pentru ca copilul meu e vioi, mananca f bine, nu a avut febra. are doar o tuse care e f suparatoare si nasul infundat.ma gandesc ca, dandu-i atatea antibiotice organismul lui e mult mai slabit si nu mai face fata unei simple raceli.
3 comentarii
0
20-02-2009, ora 18:39
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Va rog sa consultati si un alt pediatru. Nu este normal sa i se administreze atat de multe antibiotice care il predispun la o rezistenta pe viitor si la alergii. Folositi mai multe ceaiuri, miere de salcam etc.
Numai Bine si sa va traiesca copilasul!
Numai Bine si sa va traiesca copilasul!

aceeasi problema am avut-osi eu, am mers la alt pediatrucare mi-a spus ca pneumonia interstitiala este o pneumonie virala care nu se trateaza cu antibiotic, precizez ca fetita mea a facut antibiotic 32 de zile[injectabil] si la externare fetita mea de 5 ani tot tusea, sigur ar trebui sa mergeti la un alt medic si nu-l mai cautati pe medicul care v-a prescris antibiotic ptr. aceasta pneumonie. si eu sint ingrijorata pentru ca a facut antibiotic atitea zile si nu se vedea nici o schimbare, pe viitor cred ca ar trebui sa-i ridicati imunitatea ca sa nu mai aveti aceste probleme.

d-na nonica ce v-a prescris celalalt medic pentru pneumonie? in afara de zinat( antibiotic) ii dau ambroxol, si nurofen. bineinteles si ser fiziologic pentru nasuc si pansament gastric, ceiut.
intr-adevar o sa merg la alt medic pentru ca nu mai vreau sa imi indop copilul cu antibiotic.
intr-adevar o sa merg la alt medic pentru ca nu mai vreau sa imi indop copilul cu antibiotic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6antibioticele influenteaza rezultatul analizelor de sange?
- 5antibioticele foarte puternice si intarzierea menstruatiei
- 4Antibiotic si pilula de a doua zi
- 3sangerari anale de la antibiotice?
- 2Antibiotice in exces
- 0antibioticul si candida
- 0posibil sa fie o reactie adversa la antibiotic?
- 4tratament cu antibiotic
- 4Dacă iau atâtea antibiotice pot rămâne însărcinată în perioada aceasta?
- 1Antibiotic sau nu?
- 0Urinari dese dupa tratament antibiotic
- 3Infectie la o masea, antibiotic si stare de rau
- 2inel vaginal pilule
- 0dupa tratamentul cu antibiotic pentru cistita, am retentie urinara?
- 5febra dupa tratament cu antibiotic
- 0Antidepresive cu antibiotice.
- 1Nelanurire tratament singulair sugar
- 0Intrebare referitoare la antibiotic injectabil
- 0Pot lua augmentin în acelasi timp cu coryol și prestarium?
- 2Antibiotic - pot sa sparg pastila?
Mai multe informații despre: Pneumonia interstitiala la copil antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: