exces de antibiotice?
buna ziua! sunt mamica unui baietel de 8 luni si am o mare nelamurire. copilul meu a racit f des si de fiecare data (4 ori) cand am fost la dr i s-a prescris antibiotic. ca si diagnostice - rosu in gat de 3 ori si ultima oara pneumonie interstitiala acuta. in ultimul caz nu prea stiu de i s-a dat acest diagnostic pentru ca copilul meu e vioi, mananca f bine, nu a avut febra. are doar o tuse care e f suparatoare si nasul infundat.ma gandesc ca, dandu-i atatea antibiotice organismul lui e mult mai slabit si nu mai face fata unei simple raceli.
3 comentarii
0
20-02-2009, ora 18:39
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Va rog sa consultati si un alt pediatru. Nu este normal sa i se administreze atat de multe antibiotice care il predispun la o rezistenta pe viitor si la alergii. Folositi mai multe ceaiuri, miere de salcam etc.
Numai Bine si sa va traiesca copilasul!
Numai Bine si sa va traiesca copilasul!
aceeasi problema am avut-osi eu, am mers la alt pediatrucare mi-a spus ca pneumonia interstitiala este o pneumonie virala care nu se trateaza cu antibiotic, precizez ca fetita mea a facut antibiotic 32 de zile[injectabil] si la externare fetita mea de 5 ani tot tusea, sigur ar trebui sa mergeti la un alt medic si nu-l mai cautati pe medicul care v-a prescris antibiotic ptr. aceasta pneumonie. si eu sint ingrijorata pentru ca a facut antibiotic atitea zile si nu se vedea nici o schimbare, pe viitor cred ca ar trebui sa-i ridicati imunitatea ca sa nu mai aveti aceste probleme.
d-na nonica ce v-a prescris celalalt medic pentru pneumonie? in afara de zinat( antibiotic) ii dau ambroxol, si nurofen. bineinteles si ser fiziologic pentru nasuc si pansament gastric, ceiut.
intr-adevar o sa merg la alt medic pentru ca nu mai vreau sa imi indop copilul cu antibiotic.
intr-adevar o sa merg la alt medic pentru ca nu mai vreau sa imi indop copilul cu antibiotic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Augmentin - cate zile?
- 3sangerari anale de la antibiotice?
- 5Influenteaza antibioticele analizele de sange?
- 3Din septembrie tratez o sinuzita maxilara, cu diverse antibiotice
- 7Antibiotic Ciprinol - este dificil de luat ?
- 5Mama se simte rau din cauza tratamentului cu antibiotice pentru Borelia
- 0antibioticul si candida
- 0Antibiotice timp de 2 sapt si AC
- 1Ajutoooor!!!Prea multe antibiotice?
- 0Alergie antibiotice
- 2racita... sa trec pe antibiotice chiar daca nu fac febra?
- 3utilizare antibiotice - efecte secundare
- 3Infectie la o masea, antibiotic si stare de rau
- 0antibiotic vs erectie
- 0dupa tratamentul cu antibiotic pentru cistita, am retentie urinara?
- 3Intrerupere antibiotic augmentin dupa 6 zile. Pot sa reiau tratamentul?
- 11durere de ureche
- 1Augmentin cu o zi inainte de operatie sinus lift
- 1Antibiotic si nurofen
Mai multe informații despre: Pneumonia interstitiala la copil antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: