Examen urina

Buna. Am facut un examen de urina.
Rezultatele sunt:
Blood - Neg; Bilirubin - Neg; Urobilinogen - Norm; Ketone - Neg; Protein - 30; Nitrite - Neg; Glucose - Neg; pH - 5.0; Specific gravity - 1025; Leucocyte - Neg.
Proteinele sunt peste limita normalului. Ce ma sfatuiti?
Multumesc anticipat.
Rezultatele sunt:
Blood - Neg; Bilirubin - Neg; Urobilinogen - Norm; Ketone - Neg; Protein - 30; Nitrite - Neg; Glucose - Neg; pH - 5.0; Specific gravity - 1025; Leucocyte - Neg.
Proteinele sunt peste limita normalului. Ce ma sfatuiti?
Multumesc anticipat.
3 comentarii

Ce inseamna 30?mg sau g?Este bine ca examenul sumar urina sa fie interpretat in context clinic, in urma examenului clinic general, de catre medicul care vi l-a recomandat;Avand in vedere ca este singurul parametru modificat si, in functie de antecedentele personale, ar fi bine sa repetati examenul sumar urina;exista anumite conditii nepatologice care determina proteinurie sub 5 g pe zi: stressul emotional si efortul fizic intens, proteinurie ortostatica in timpul zilei la tineri, anumite medicamente( de exemplu oxacilina, aminoglicozide, penicilina, cefalosporine etc); conditii patologice in care apare proteinurie sub 5 g: febra, nefropatia diabetica, nefrita intersitiala; ar fi utile si o ecografie renala, o glicemie; numai bine

Multumesc.
Am repetat analizele si acum proteinele au iesit Negativ.
Glicemia - 83, TGL - 175.
Am facut de asemenea o ecografie abdominala si mi s-a zis ca am colecist cu calculi de pana la 6mm(6 pietricele una langa alta) - dar pe mine niciodata nu m-a suparat fierea, doar rinichii ma dor. Unde sa ma mai duc?
Multumesc inca odata.
Am repetat analizele si acum proteinele au iesit Negativ.
Glicemia - 83, TGL - 175.
Am facut de asemenea o ecografie abdominala si mi s-a zis ca am colecist cu calculi de pana la 6mm(6 pietricele una langa alta) - dar pe mine niciodata nu m-a suparat fierea, doar rinichii ma dor. Unde sa ma mai duc?
Multumesc inca odata.

Ar fi util un consult gastroenterologic pentru stabilirea unei conduite terapeutice( stabilirea indicatiei de colecistectomie laparoscopica), inclusiv dieta alimentara, avand in vedere ca aveti litiaza biliara cu calculi mici, care prin migrare se pot inclava in CBP( cale biliara principala); numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hematii in urina?
- 2interpretare analiza urina (multumesc)
- 3repetare analize urina
- 3Analize urina
- 3analize urina
- 26rezultate hemoleucograma si sumar de urina
- 2Analize urina fetita de 2 ani si 8 luni
- 2Interpretare rezultate la un sumar de urina
- 5Analiza urina.. reprezinta indicii de infectii urinare grave?
- 3Pot sa scap de anexita?
- 0analize urina
- 0analize medicale urina
- 26TGO si TGP, uree serica
- 1Rezultate analize sange si urina
- 3mucus si saruri amorfe urina
- 1sumar urina
- 5analize urina
- 1sumar urina -valori crescute copil 12 ani.
- 0Sumar de urina
- 0Interpretare analize
Mai multe informații despre: analize urina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: