repetare analize urina
Leucocitele au ramas 500 microL; proteinele au scazut de la 150 la 25 mg/dL; hematiile au scazut de la 250 la 10 microL. Examenul de sediment: rare celule epiteliale scuamoase. Frecvente leucocite. Examenul s-a repetat la o saptamana. Urocultura este negativa pentru a treia oara in 2 luni.Totusi de cand mi s-a facut colposuspensie acum 3 luni, am usturimi si intepaturi insuportabile cand urinez. Echografia renala nu arata nimic in neregula la rinichi. Totusi exista o problema si nu stiu cum s-o depistez. Multumesc.
3 comentarii
Da, acum e putin mai bine insa leucocitele sunt tot frecvente. Poate ca este vorba de o reactie inflamatorie in urma operatiei. Pentru urocultura trebuie sa stiti ca nu e bine sa recoltati urina daca ati inceput tratament cu antibiotic pentru ca rezultatul iese negativ (nu stiu daca dvs ati luat antibiotic cand ati facut uroculturile). Sfatul meu este sa va consultati si cu medicul care v-a operat, el stie cel mai bine despre ce este vorba si daca aceste manifestari si rezultate pot fi date de vreo leziune legata de acea colposuspensie.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Multumesc mult pentru sfat. Am fost la medicul care m-a operat si intr-adevar problema este legata strict de vezica si m-a trimis sa fac o cistoscopie la Spitalul Burghele. Inca o data va multumesc din suflet.
Cu placere. Va doresc multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7rezultate hematologie, biochimie si sumar de urina
- 3probleme la rinichi... analize urina
- 4leucocite in urina fetita de 6 ani
- 3prezenta glucozei in urina in timpul sarcinii
- 3analize de urina
- 4rezultate analize medicale urina
- 3rezultate la urina-biochimie
- 4Analize Urina - Leucoite marite si nu numai!
- 5analize urina
- 0densitatea urinii
- 0uree serica scazuta
- 1Probleme descoperite recent la rinichi si prostata!
- 0Interpretare analize de urina.
- 1sumar urina -valori crescute copil 12 ani.
- 0Interpretare analize uree si densitate urina
- 0Examen urina
- 0Analize urina
- 0Sumar urina infectie
- 0Ajutor interpretare analiza sediment urinar
Mai multe informații despre: analize urina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: