examen-lama neclare la partenera, poate ma lamureste cineva

16-01-2009
iondoi
Nu este medic/terapeut
iondoi
buna ziua,

partenera mea si-a facut o lama si a fost diagnosticata cu anumite probleme, care din cate am inteles pot influenta si partenerul. mi-a cumparat si mie Flagyl, dar nu as vrea sa incep tratamentul inainte de a ma informa despre probleme, si din pacate ea fie nu s-a informat cum trebuie, fie face pe secretoasa sau ii e rusine.

pe biletul de analiza nu pot descifra exact ce scrie, ceva de genul genicila/benicita, si apoi mai sunt bifata gardnerella vaginalis si scrie si cocobacila.

Daca cineva ma poate lamuri sau ma poate indruma spre resurse online mai curpinzatoare, i-as fi recunoscator. Ma intereseaza impactul, simptomatica, tratamente si eficienta lor si desigur sansele sa si eu sa fiu infectat/sa transmit mai departe infectia.

cu stima,
Ionel
2 comentarii
0
16-01-2009, ora 22:18
mythought
Nu este medic/terapeut
mythought
Pare a fi o o ciuperca in cobinatie cu un bacil, daca ati avut contact sexual neprotejat sigur esti si tu purtator. Deci trebuie sa faceti tratament amandoi.

Multa sanatate!
0
17-01-2009, ora 21:56
iondoi
Nu este medic/terapeut
iondoi
da, cam asa cred si eu, dar as fi curios sa citesc mai multe si sa fiu mai informat despre ce exact este vorba, si nu prea gasesc ceva cuprinzator pe net...

multumesc oricum, poate mai raspunde cineva :)
Adaugă un comentariu / răspuns