examen citologig babes-papanicolau
Buna...sunt noua pe aici..am primit rezultatul de la test babes...si as vrea sa tiu exact daca este cazul sa imi fac griji mari sau nu..
Concluzia testului este "Frotiu negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maliga.inflamatie nespecifica." si mi sa prescris un tratament cu flamexin, cerviron si colposeptine... multumesc frumos si sanatate.
Concluzia testului este "Frotiu negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maliga.inflamatie nespecifica." si mi sa prescris un tratament cu flamexin, cerviron si colposeptine... multumesc frumos si sanatate.
2 comentarii
Testul este bun din punct de vedere citologic adica nu ai de ce sa te temi de vreun cancer, in schimb ai o infectie vaginala.Continua tratamentul si te rog sa revii.
Multumesc frumos pnt raspuns..cu siguranta am sa fac acest tratament..si am sa revin.
Ce as mai fi vrut sa stiu daca aceste ovule cerviron si colposeptine sunt eficiente.o alta cunostinta i sa perscris alt tratament (nu stiu exact numele medicamentelor) dar ea le-a vazut pe ale mele si nu le stie.!!! Multumesc.
Ce as mai fi vrut sa stiu daca aceste ovule cerviron si colposeptine sunt eficiente.o alta cunostinta i sa perscris alt tratament (nu stiu exact numele medicamentelor) dar ea le-a vazut pe ale mele si nu le stie.!!! Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33rog interpretare Papanicolau
- 2rezultate test papanicolau
- 6conizatie-anestezie
- 5am clasa 2 si 3 (papanicolau)...e grav?
- 7rezultat test papanicolau
- 3test papanicolau
- 7Displazie de col simpla
- 7rana pe col, papanicolau nivelul II
- 4menopauza la 35 ani
- 5Test papanicolau.. negii genitali
- 5rog o interpretare test babes papanicolau
- 1Interpretare papanicolau
- 1interpretare test pap
- 0Rog răspuns urgent - test papanicolau
- 1Rezultat test Babes Papanicolau
- 0As dori si eu interpretarea rezultatului la testul papanicolau