Este sau nu epilepsie?

27-09-2009
aleeena
Nu este medic/terapeut
aleeena
Buna seara,

nici nu stiu exact unde sa scriu ca sa aflu ce ma intereseaza.
Ieri, 26.09.2009 eram in dormitor si vorbeam din dreptul usii cu sotul meu. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc este ca l-am vazut cum intra in bucatarie si ca mi s-a innegrit privirea. M-am trezit jos lovind in mod necontrolat cu mainile si picoarele parchetul dar nu puteam reactiona. A durat sub 1 minut de cand am realizat si pana am fost in stare sa-mi strig sotul. Cineva mi-a zis ca ar putea fi epilepsie dar nu am in istoricul familiei asa ceva. E drept ca am fost destul de stresata in ultima perioada si nici nu mancasem pana la acea ora (17, 00).
Mentionez ca mai am momente cand ma ridic din pat sau ma aplec si ma ridic cand la fel mi se incetoseaza privirea dar am pus asta pe seama faptului ca m-am ridicat brusc sau datorita faptului ca port ochelari de vedere.
Si s-a mai intamplat de vreo 2 ori sa patesc la fel si sa tremur in mod incontrolat dar niciodata sa ajung pe jos si sa nu-mi amintesc ce s-a intamplat.
La aprecierea sotului acest eveniment a durat cam 1 min si 30 de secunde.
Acum astept sa consult un neurolog, dupa cum mi-a spus si medicul de familie dar la noi e cam greu cu rezultatele si concluziile. Am un copil de 4 luni si mi-e frica sa-l mai iau in brate.
Imi puteti da un sfat sau sa-mi recomandati ceva pana la diagnosticarea exacta?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.