Este posibil ca organismul sa nu mai poata primi insulina?!
Buna ziua, tatal meu, in varsta de 59 de ani, este alcoolic de peste 30 de ani si pe langa faptul ca e suspect de ciroza, are si hiperglicemie, pancreasul nu mai poate produce insulina si trebuie sa-si injecteze o doza zilnica de 0.4 ml, dar in urma ultimului consult medical de specialitate i s-a spus ca organismul nu mai poate sa primeasca insulina si este dependent de ea - exista aceasta posibilitate?!
Ideea este ca a mers singur la medic si nu stiu daca sa-l cred sau nu. Este foarte depresiv, chiar daca am avut nenumarate discutii cu el de-a lungul timpului, nu mi-a spus niciodata ce are pe suflet si poate ca l-au ajutat pe moment, dar dupa o scurta perioada, ramane cu gandurile lui negative (eu locuiesc in alt oras si ma duc atunci cand pot) si refuza ideea ca trebuie sa-si asume anumite lucruri si nu-si doreste sa mai traiasca (asta de mai bine de 15 ani, dar problema s-a agravat in timp), iar acum mi-a spus ca trebuie sa ma pregatesc ca se duce si nu stiu ce sa fac, ma gandesc ca poate nu e adevarat si ca de fapt nu mai vrea sa lupte cu viata.
Ar fi bine sa mai consulte alt medic?
Multumesc anticipat pt. raspunsuri si sugestii.
Ideea este ca a mers singur la medic si nu stiu daca sa-l cred sau nu. Este foarte depresiv, chiar daca am avut nenumarate discutii cu el de-a lungul timpului, nu mi-a spus niciodata ce are pe suflet si poate ca l-au ajutat pe moment, dar dupa o scurta perioada, ramane cu gandurile lui negative (eu locuiesc in alt oras si ma duc atunci cand pot) si refuza ideea ca trebuie sa-si asume anumite lucruri si nu-si doreste sa mai traiasca (asta de mai bine de 15 ani, dar problema s-a agravat in timp), iar acum mi-a spus ca trebuie sa ma pregatesc ca se duce si nu stiu ce sa fac, ma gandesc ca poate nu e adevarat si ca de fapt nu mai vrea sa lupte cu viata.
Ar fi bine sa mai consulte alt medic?
Multumesc anticipat pt. raspunsuri si sugestii.
3 comentarii
buna seara,
am avut pe cineva in familie cu aceleasi probleme..si NU stiu ca sa NU fii primit organismul..
NU crede ce zice!
sigur NU a fost la medic..
intrebare:
- de cat timp este singur?
posibil ca SINGURATATEA sa-l fi adus in aceasta situatie de alcoolic..
si
NU poti sa-l iei la tine in alt oras?
cele bune,
sa NU regreti apoi.
am avut pe cineva in familie cu aceleasi probleme..si NU stiu ca sa NU fii primit organismul..
NU crede ce zice!
sigur NU a fost la medic..
intrebare:
- de cat timp este singur?
posibil ca SINGURATATEA sa-l fi adus in aceasta situatie de alcoolic..
si
NU poti sa-l iei la tine in alt oras?
cele bune,
sa NU regreti apoi.
Multumesc pt. raspuns. Nu cred ca singuratatea este cauza pt. ca are probleme cu alcoolul de cand eram eu mic si locuiam acolo si nu sta singur, ci impreuna cu mama.
am inteles, acum.
iti doresc numai bine
si
tatalui sanatate.
iti doresc numai bine
si
tatalui sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Cum fac rost de reteta pentru insulina Va rog sa ma ajutati
- 3diabetul si supradoza de insulina
- 2Ce inseamna rezultatul acestor analize?
- 1Hiperinsulinemie
- 3Efectul dozarii insulinei
- 2Glicemii mari spre dimineata(sub tratament cu insulina), care poate fi cauza ?
Mai multe informații despre: insulina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: