Cum fac rost de reteta pentru insulina Va rog sa ma ajutati
Buna ziua sunt din constanta si am nevoie de o reteta pentru HUMULIN-R si nu stiu de la ce medic as putea sa o iau pentru ca eo sunt sanatos dar am nevoie de insulina pentru ca practic culturism si vrau sa stiu daca pot lua tot pe reteta NOVOPEN 3 sau 4 sau daca mi-l da gratuit medicul diabetolog daca stie cineva vreun medic din asta mai de treaba din Constanta va implor sa ma ajutati am mare nevoie pentru concursuri sau macar daca vinde cineva sa imi dea nr lui de telefon.
3 comentarii
Cred ca iti dai seama ca insulina nu-i suc de morcovi, e un hormon foarte puternic si periculos, iar daca este folosit de persoane sanatoase, pentru glorie efemera si imagine publica trecatoare, de care nimeni nu-si va mai aminti peste cativa ani, nu merita sa te nenorocesti sau chiar sa-ti pui viata in pericol .Medicii dau insulina doar pentru scopul pentru care e destinata- tratarea diabetului.pentru ceea ce vrei tu o gasesti doar pe piata neagra.sper ca "medici de treaba " care sa-ti livreze tie insulina nu exista.
va multumesc pentru raspuns dar doamna doctor ma informez despre ea de 1 an de zile si acuma mi-am luat inima in dinti dozele pe care le voi folosi sun de 2 pana la 5 unitati pe zi dar o sa incep cu o doza mica perioada este scurta 3 maxim 4 saptamani plus ca voi folosi si testosteron ca sa potentez efectul insulinei.am facut rost de insulina dar nu stiu de unde sa cumpar novopen si nici cat costa daca m-ati putea ajuta cu niste informatii vas fi foarte recunoscator ca sincer la criticat e toata lumea buna..!!!!sper sa ma ajutati va multuemsc pentru raspuns
Eu nu te critic, tu faci ce crezi, dar trebuie sa fii constient cat de riscante si daunatoare pentru sanatate sunt aceste combinatii hormonale ce forteaza si biciuiesc organismul." ajutor " in asemenea cazuri eu nu ofer, altii sunt cei ce-ti procura toate cele necesare .
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3diabetul si supradoza de insulina
- 3Este posibil ca organismul sa nu mai poata primi insulina?!
- 2Ce inseamna rezultatul acestor analize?
- 1Hiperinsulinemie
- 3Efectul dozarii insulinei
- 2Glicemii mari spre dimineata(sub tratament cu insulina), care poate fi cauza ?
Mai multe informații despre: insulina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: