este infectie urinara sau altceva?
am o problema medicala si sper ca ma puteti ajuta. De o saptamana am febra cam 37.7, a ajuns uneori la 38 der nu mai mult. Tot de atunci am o durere a canalului urinar. Am luat de 2 zile norfloxacin, si nimic, nicio imbunatatire. azi am urinat cu sange sau cred ca erau cheaguri mai albe nici decum rosu inchis, ma gandesc sa nu fie puroi. urina are culoare normala si nu miroase urat. de asemenea a aparut si o mancarime mai nou. Am fost la doctor si dupa examenul urinar au zis ca am proteine in urina cam multe. destul de confuz totusi.
Multumesc pentru ajutor M
Multumesc pentru ajutor M
2 comentarii
Buna Mada,
pana iti raspunde un medic... si eu lucrez in domeniu medical.Un examen urinar si o urocultura ar trebui sa fie oarecum concludente, in prima faza.Urocultura spune daca ai sau nu o infectie urinara, iar antibiograma spune medicului la ce antibiotic e sensibil germenele respectiv.De ce ai luat doar 2 zile norfloxacin (asta se poate recomanda la infectie), se ia cel putin 5 zile, altfel nu e nici un rezultat.Febra poate fi asociata cu infectia, de asemenea si proteinele, dar nu numai in asta.Durerea si urinatul cu sange: o infectie, un calcul urinar, o probl. genitala, etc
pana iti raspunde un medic... si eu lucrez in domeniu medical.Un examen urinar si o urocultura ar trebui sa fie oarecum concludente, in prima faza.Urocultura spune daca ai sau nu o infectie urinara, iar antibiograma spune medicului la ce antibiotic e sensibil germenele respectiv.De ce ai luat doar 2 zile norfloxacin (asta se poate recomanda la infectie), se ia cel putin 5 zile, altfel nu e nici un rezultat.Febra poate fi asociata cu infectia, de asemenea si proteinele, dar nu numai in asta.Durerea si urinatul cu sange: o infectie, un calcul urinar, o probl. genitala, etc
Buna, si eu am avut aceeasi situatie, singe in urina, febra, pe linga medicamentul pe care l.am luat, mi.am facut bai de sezut o saptamina cu ceai de coada calului si am baut ceai de afine si de coada calului, rezultatul?nu mai am nimic de atunci.succes.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Urina mea isi schimba culoarea
- 5in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila
- 3pot fi infertila?
- 4Infectie urinara
- 3tratament corect !?
- 4la cat timp dupa terminarea tratamentului cu antibiotic pot face urocultura?
- 3infectia urinara
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 3infectie urinara
- 2Posibil problema la urinare
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 0Infectie urinara.. urina tubure + secretie alba
- 0scurgere cu miros urat
- 1Infectie urinara severa
- 0Biseptol concomitent cu Uricol
- 0Infectiile urinare
- 2Ejaculare slaba dupa infectie urinara
- 0Eritrocite si leucocite urina
- 1Tratament uro-vaxom
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: