astm alergic?
buna seara am si e o tusa seaca de ceva vreme si numa stiu cum sa scap de ea ! prima data am crezut ca am ceva la plamani am fost la pneumolog si mi-a dat tratament pentru pneumonie interstitiala, apoi a vazut ca nu imi trece m-a trimis la orl de acolo mi-a zis ca am rinita alergica si faringo laringita subacuta mi-a dat si de la orl 2 retete apoi m-a trimis la gastro am luat si de acolo tratament pentru reflux gastroesofagian... nici de acolo nu mi-a trecut parerea mea este ca din cauza rinitei alergice imi irita gatu si imi vine sa tusesc... ce ar trebuii sa fac mai exact ? multumesc !
1 comentarii
1 pe forum ami sunt postate raspunsuri la Boli ORL si la simptome nas-gat-urechi
acolo gasesti raspuns la toate intrebarile
2. pentru a vindeca tusea din gat
e necesar sa tii regim alimentar fara acru, sucuri, fructe citrice.. care irita faringele
se fac inhalatii, gargara, aerosoli, aromoterapie..si se folosesc substante uleioase pentru mucoasa faringiana( ulei de catina, vit A uleioasa, faringo-sprey. voseptol de supt s.a)
acolo gasesti raspuns la toate intrebarile
2. pentru a vindeca tusea din gat
e necesar sa tii regim alimentar fara acru, sucuri, fructe citrice.. care irita faringele
se fac inhalatii, gargara, aerosoli, aromoterapie..si se folosesc substante uleioase pentru mucoasa faringiana( ulei de catina, vit A uleioasa, faringo-sprey. voseptol de supt s.a)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu am avut astm pana acum si ca nici nu mi-a spus clar daca am, a spus ca ca "pare a fi"
- 3ce sanse am sa nasc normal daca am astm?
- 3astm? va rog raspundeti!
- 3este astm alergic sau distonie neurovegetativa
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 3singulair pentru astm
- 1ar putea fi astm?
- 21rinita alergica si astm
- 0droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent
- 4miraculos pt astm
- 6de un an i se infunda urechile
- 1Regim pentru mai multe afectiuni: diabet zaharat, colesterol, hipertensiune si astm
- 1Posibil astm?
- 6insuficienta respiratorie, astm bronsic
- 1Astmul atopic
- 1Diagnostic astm - care este experienta dvs. cu boala?
- 1Interpretare analize
- 0Interpretare hemoleucograma
Mai multe informații despre: Astmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: