Esofagita de reflux

28-07-2011
Sand-y
Nu este medic/terapeut
Sand-y
Este tratablila esofagita de reflux, daca nu este descoperita o perioada de timp si daca apuca si face leziuni pe esofag?
9 comentarii
0
28-07-2011, ora 17:33
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
de este tratabila
da face leziuni si pe esofag.. si pe mucoasa faringelui
0
28-07-2011, ora 18:04
Sand-y
Nu este medic/terapeut
Sand-y
Tratabila dupa ce face leziuni?
0
28-07-2011, ora 20:02
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
daca tii regim alimentar corect si faci tratament la timp.. NU faci leziuni !
pentru explicatii si recomandari.. putem vorbi la
TELEFON 0906 160 908. tarif 1.5 euro/min +tva in retelele vodafon, orange, cosmote, romtelecom
0
28-07-2011, ora 20:54
Stefan_52
Nu este medic/terapeut
Stefan_52
Care este cel mai indicat tratament pentru esofagita de reflux?
0
29-07-2011, ora 07:28
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Stefan..
intrebarea TA, , suna cam asa
Ce masina este indicat sa cumpere o persoana de 52 de ani ?
Pentru a stabili un tratament
trebuie sa cunosti despre persoana.foarte multe lucruri, varsta, inaltimea KG.. ce fel de gastrita este. sunt si leziuni ulceroase sau nu, este purtator de helicobacter sau nu.. si multe altele
In unele cazuri este suficient sa tii un regim aliemnatr strict 3 luni si gastrita ce refluc se vindeca
in alte cazuri tre sa faci tratamente 3 luni si.. la prima gresala alimentara.. refluxul reapare
0
22-05-2012, ora 14:46
stelyna
Nu este medic/terapeut
stelyna
Buna ziua,
Am facut si eu acum cateva zile o endoscopie.In foaia pe care mi-a dat-o medicul scrie asa:esofac-liniaZ-2 mici eroziuni liniare de aproximativ 2 mm fara extensie intre pliuri (esofagita grad B) iar mucoasa la stomac este normala si mi s-a recomandat antigen fecal de helicobacter pylori pentru ca luasem omez.As dori sa stiu ce inseamna si daca este ceva grav.Iau tratament cu controloc 40mg si daca se vindeca complet aceste leziuni.
Va multumesc si ast. raspunsul dvs.
0
12-07-2012, ora 09:53
copernic
Nu este medic/terapeut
copernic
1 comprimat de OMEZ pe zi si dispare disconfortul... cititi pe internet prospectul..
0
07-12-2012, ora 19:36
catalindragos
Nu este medic/terapeut
catalindragos
Buna seara, am 19 ani, aveam doar un gust amar in gura si durere in 'capul pieptului', am facut o endoscopie si rezultatul a fost gastrita acuta moderata si esofagita de reflux grad C, este grav? se poate vindeca? nu stiu ce regim sa tin... mi s-a dat ca tratament Emanera dimineata, Dicarbocalm la pranz si seara si ranitidina seara. Va rog cine ma poate ajuta, sunt disperat... Va multumesc:) Astept un raspuns...
0
08-12-2012, ora 17:54
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
depinde de tine daca o sa fie grav sau nu
daca renunti pentru toata viata la bautirile cu acid, fructele citrice, mancare acra cu otet. mucoasa o sa se vindece si o sa fii bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.