Escapelle - sarcina

26-06-2014
AnaSimion
Nu este medic/terapeut
AnaSimion
In urma cu 2 luni am avut un act sexual in care s-a rupt rupt prezervativul dar am crezut ca am scapat pt ca nu a ejaculat, dar dupa o saptamana am inceput sa am simptome ca si cum sunt insarcinata... la 14 zile am facut un test de sarcina si a fost pozitiv in seara aceea am luat un escapelle, iar farmacista a spus sa mai fac un test peste 3 zile...am facut si a iesit negativ, dar ca sa ma asigur am mai facut unu dupa o saptamana tot negativ, deja trebuia sa imi vina menstruatia a 2 a oara si nu mi-a venit. Simptome nu mai am ca as fi insarcinata si testele au aratat ca nu mai sunt. E normal sa intarzaie asa mult?
1 comentarii
0
06-07-2014, ora 01:26
mirel.joaca.bine
Nu este medic/terapeut
mirel.joaca.bine
Nu sunteti sanatosi oameni buni. Va jucati cu focul. Nu vreau sa critic dar stiai ca inima unui copil se formeaza in 2 saptamani ?. Nu inteleg enigma cu prima oara pozitiv si dupa negativ. Cel mai bine ar fi sa faci un control sa vezi ce si cum, 2 luni de zile e deja mult de tot. Du-te la un control si nu te risca. Pastila aia esti sigura ca nu a produs alte daune ? Un control repede repejor sa stim daca mosim sau e alarma falsa. Data viitoare nu te mai baza pe noroc, s-a rupt prez baga pastila de a 2 a zi, stiu ca sunt scumpe dar mai scump e un bebe.

Acum sa nu te demoralizezi, poate ti-ai dereglat organismul cu pastila minune si intarzie mai mult ca de obicei. Plus ca ai cele 2 teste negative care tin partea fara sarcina. De acum inainte prudenta maxima. Ne ti la curent daca doresti...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici