Escapelle
Buna, in data de 9.octombrie 2013 mi-a inceput CM, in data de 14.octombrie 2013 (amiaz) am avut primul contact sexual (dezvirginare)cu si fara prezervativ, mentionez ca a ejaculat pe mine, pentru orice eventualitate si de teama am luat Escapelle. Acuma dupa aceasta pastila am o stare de molesala, nu mai sunt foarte activa, nu am pofta de mancare, un gust amarui in gura si secretie maronie-rosiatica, in ziua cand am aministrat pastila seara am avut putina febra, sunt motive de ingrijorare? ar trebuie sa imi fac griji? cu toate acestea perioada de fertilitate este undeva in jurul datei de 20 octombrie.
3 comentarii
Este foarte gresit sa iei patila de a doua zi! Iti poti perturba tot sistemul hormonal pe termen lung. Daca stiai ca nu esti in perioada fertila de ce ai luat? Acum exista teste de ovulatie ca sa dublezi siguranta. Si daca ti-ai inceput viata sexuala, informeaza-te si intreaba orice, fara jena, nu sa stai staresata sau sa suferi inutil.
Sigur ai starea asta de la pastile.
Ai grija de tine.
Sigur ai starea asta de la pastile.
Ai grija de tine.
Teodora M. iti multumesc pentru raspuns, din spusele tale inseamna ca nu ar trebui sa imi fac nici o grija ?
Numai pentru sanatatea ta. Pentru sarcina, nu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Detalii in privinta pastilei "Escapel"
- 0escapelle
- 20intrebare: lichid de culoare si aspect de cm.. ce e?
- 3Sa iau escapelle?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 1Escapelle
- 8am luat escapelle si testul de sarcina a iesit pozitiv
- 1escapelle
- 1Escapelle
- 1Escapelle - sarcina
- 3Escapelle, ciclu intirziat
- 1Singerare dupa 9 zile?
- 1Intrebarea mea este daca scurgerea aceasta este menstruatia?
- 2Escapelle a avut efect?
Mai multe informații despre: escapelle