Escapelle

18-10-2013
Maria10001
Nu este medic/terapeut
Maria10001
Buna, in data de 9.octombrie 2013 mi-a inceput CM, in data de 14.octombrie 2013 (amiaz) am avut primul contact sexual (dezvirginare)cu si fara prezervativ, mentionez ca a ejaculat pe mine, pentru orice eventualitate si de teama am luat Escapelle. Acuma dupa aceasta pastila am o stare de molesala, nu mai sunt foarte activa, nu am pofta de mancare, un gust amarui in gura si secretie maronie-rosiatica, in ziua cand am aministrat pastila seara am avut putina febra, sunt motive de ingrijorare? ar trebuie sa imi fac griji? cu toate acestea perioada de fertilitate este undeva in jurul datei de 20 octombrie.
3 comentarii
0
19-10-2013, ora 00:20
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Este foarte gresit sa iei patila de a doua zi! Iti poti perturba tot sistemul hormonal pe termen lung. Daca stiai ca nu esti in perioada fertila de ce ai luat? Acum exista teste de ovulatie ca sa dublezi siguranta. Si daca ti-ai inceput viata sexuala, informeaza-te si intreaba orice, fara jena, nu sa stai staresata sau sa suferi inutil.
Sigur ai starea asta de la pastile.
Ai grija de tine.
0
19-10-2013, ora 07:45
Maria10001
Nu este medic/terapeut
Maria10001
Teodora M. iti multumesc pentru raspuns, din spusele tale inseamna ca nu ar trebui sa imi fac nici o grija ?
0
19-10-2013, ora 16:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Numai pentru sanatatea ta. Pentru sarcina, nu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul