eruptii cutante
![dinudan](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua. Sunt un baiat de 24 de ani si am o problema mare care ma afecteaza foarte mult. Imi apar pe fata pete mari si rosi, ca un fel de cosuri, dar uneori se fac foarte mari si pline de puroi. Am tot facut tratamente pentru acnee inainte dar nici un rezultat. Acuma nu urmez nici un tratament dar imi apar tot timpul, Dupa ce le storc si se vindeca raman urme urate. Ma confrunt cu aceasta problema de foarte mult timp, la inceput crezand ca e doar o simpla acnee si o sa imi treaca. Va rog daca imi poate da cineva un raspuns sau ceva recomandari.
1 comentarii
![Dr. Adelina Batog](/arata_img.php?img=cont_100825.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Acneea imbraca mai multe forme (pustule, noduli, chisturi, comedoane) si este o boala dictata hormonal. Este foarte important sa aveti rabdare si sa urmati tratamentele recomandate de dermatolog daca doriti sa obtineti un aspect mai bun al fetei.
Numai bine,
Acneea imbraca mai multe forme (pustule, noduli, chisturi, comedoane) si este o boala dictata hormonal. Este foarte important sa aveti rabdare si sa urmati tratamentele recomandate de dermatolog daca doriti sa obtineti un aspect mai bun al fetei.
Numai bine,
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1eruptii pe piele
- 3Mancarime...
- 8bubite, papule genitale
- 1eruptie izolata, ca o pata, cu mancarime, pe fata
- 3imi dati un sfat... sa scap de o eruptie
- 3hipertensiune arteriala + eruptii cutanate (expunere solara)
- 5eruptie cutanata misterioasa...
- 18eruptii
- 1Eruptii pe ambele picioare
- 7mancarime si intepaturi in dreapta la mijloc
- 3leziuni cutanate si mancarimi in sarcina
- 2Eruptii pe piele in urma Chimioterapiei
- 3mancarime mainii
- 9durere si foarte mare chin
- 0Eruptie cutanata, febra, secretii nazale.
- 2ce sunt levurile si cum se pot trata?
- 6eruptie cutanata
- 0Erupții cutanate
Mai multe informații despre: Eruptia cutanata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: