eruptie dentara si inapetenta

DE CE MAI SALIVEAZA COPILUL MEU ASA DE ABUNDENT?
Precizez ca i-au iesit si caninii si urmatoarele 4 maselute. Are un an si 8 luni caninii sunt la jumatate si mai trebuie la doi ani sa iasa ultimele 4 maselute dar nu se vad inca semne.E posibil sa saliveze de la canini, pana nu cresc de tot?
E posibil inapetenta sa fie din cauza asta?
Dar tine de 7 luni.
Precizez ca i-au iesit si caninii si urmatoarele 4 maselute. Are un an si 8 luni caninii sunt la jumatate si mai trebuie la doi ani sa iasa ultimele 4 maselute dar nu se vad inca semne.E posibil sa saliveze de la canini, pana nu cresc de tot?
E posibil inapetenta sa fie din cauza asta?
Dar tine de 7 luni.
6 comentarii

Nu sunt de specialitate dar am auzit ca si copiii care au obiceiul sa isi suga degetul au cam aceleasi simptome: saliveaza si nu au pofta de mancare. Isi suge degetul?

Ps.: se mai poate ca gingia maselutelor care vor iesi sa fie sensibila si sa jeneze la mancat. Mai aveti putina rabdare:)

NU -SI SUGE DEGETUL DAR MEREU E CU MAINILE IN GURA

Observati daca atunci cand isi duce manuta in gurita o pozitioneaza undeva mai in spate, acolo unde ar trebui sa iasa ultimele 4 maselute. Este posibil sa fie din cauza maselutelor (inclusiv inapetenta si salivatia) si atunci sa dureze pana se termina cu eruptia sau poate fi pur si simplu o faza prin care trece momentan. Nu va mai spun sa aveti rabdare pt ca bebela mea abia a inceput si deja imi vine sa impusc pe oricine imi spune sa am rabdare :)

:))da chiar asa, sa ma dispere de 10 luni, ca de 10 luni nu a pus gura pre legume, carne, oua, nu vrea nimic, numai actimel cu paiul si biscuiti si lapte
acum i-am gasit in examenul exudat faringian caqndida si e coli, daca are de atunci?adica de acum 10 luni si nu a iesit ca doar i-am mai facut analiza?si fratele lui de 3 ani are giardia, cred ca e combinatia perfecta..a...si streptococ pneumonie in nas si medicii spun ca nu trebuie tratat daca nu face fwebra si daca el creste
nu-mi vine sa cred
acum i-am gasit in examenul exudat faringian caqndida si e coli, daca are de atunci?adica de acum 10 luni si nu a iesit ca doar i-am mai facut analiza?si fratele lui de 3 ani are giardia, cred ca e combinatia perfecta..a...si streptococ pneumonie in nas si medicii spun ca nu trebuie tratat daca nu face fwebra si daca el creste
nu-mi vine sa cred

Nu mi se pare normal sa nu ii dea nici un tratament pentru candida, streptococ si e. coli - sunt periculoase si pot da complicatii severe, mai ales la varsta lui. Mai consultati si alti medici. Numai bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7extractie molar, durere insuportabila+eruptie molar de minte
- 5bebe 8 luni are diaree
- 4problema extrem de delicata: dantura nu a erupt din cauza gingiei pietrificate
- 1eruptie canin
- 2febra de 5 zile la fetita 1 an si 3 luni
- 2eruptie dintisori
- 5Schimbarea dintilor
- 3eruptie dentara ? va rog raspundeti !!
- 16Erupție dentară bebe 7 luni
- 1Ganglioni umflati si masea minte
- 1Dinte inclus
Mai multe informații despre: Eruptia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: