Dureri in timpul erectiei
As dori si eu un sfat :am o erectie normala, un contact sexual normal dar am niste dureri la baza penisului aflat in erectie atunci cand penisul isi schimba directia in jos sau in stanga.cand penisul este in erectie si si sta drept sau spre dreapta nu simt dureri, acestea apar in momentul in care penisul in erectie este fortat sa se indrepte in jos su in partea stanga.Aceste dureri au aparut de vreo 3 luni.Multumesc si astept raspunsuri.
3 comentarii
Penisul rareori stă chiar simetric. Penisul este "ranforsat" ca să zic aşa de cei doi corpi cavernoşi (unul drept, unul stâng, seamănă cu o armătură din două vergele), care sunt responsabili şi de erecţie. Unul din corpii cavernoşi este DE REGULĂ mai dezvoltat faţă de celălalt. Acest lucru face ca în repaus, dar mai ales în erecţie, să existe o abatere de la planul median (plan median = planul perpendicular pe mijlocul frunţii) fie în dreapta (dacă e predominant corpul cavernos stâng), fie invers. De aceea este posibil să apară o durere când, în erecţie, se încearcă învingerea rezistenţei corpului dominant. Aceasta nu este o boală şi nu necesită tratament.
Buna seara!
Am si eu o mica problema, acum cateva zile mi-a iesit o basica ca un fel de cos pe capul penisului(pe pielea aceea ce-l acopera). Basica aceea s-a spart in timpul unui act sexual si cand am ejaculat (pe un prosop) am observat niste pete de sange. Acea bubita s-a vindecat, nu se mai vede, dar de cand a aparut si pana acum am dureri in timpul actului sexual sau daca penisul meu este in erectie si este atins pe cap.Sincer imi este rusine de ginecolog si nu stiu unde ar trebui sa ma duc, ati putea sa- mi spuneti si mie ce ar putea fi?Va multumesc anticipat!
Am si eu o mica problema, acum cateva zile mi-a iesit o basica ca un fel de cos pe capul penisului(pe pielea aceea ce-l acopera). Basica aceea s-a spart in timpul unui act sexual si cand am ejaculat (pe un prosop) am observat niste pete de sange. Acea bubita s-a vindecat, nu se mai vede, dar de cand a aparut si pana acum am dureri in timpul actului sexual sau daca penisul meu este in erectie si este atins pe cap.Sincer imi este rusine de ginecolog si nu stiu unde ar trebui sa ma duc, ati putea sa- mi spuneti si mie ce ar putea fi?Va multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 1probleme erectile
- 6Erectie scurta... nu o pot mentine mai mult de 30 sec fara sa imi ating penisul cu mana
- 8Problema adolescentina: erectia
- 9Poate imi spune cineva, daca se poate
- 6Am vrut sa facem sex, dar i-a scazut instant erectia
- 8dati-mi un raspuns va rog
- 5am probleme cu erectia de 3 saptamani
- 5problema cu penisul... erectie slaba
- 4Probleme cu erectia la inceperea actului sexual :(
- 9Care sunt cauzele...si cum imi pot reveni !
- 5Am probleme de virilitate
- 14Penis mic si fara erectie(help)
- 6Problema erectila: erectia dispare imediat
- 2Nu mi scoala cum trebuie
- 5de trei zile nu am erectie regulata
- 2erectia la copii, rog parere medic!
- 3Problema legata de erectie si ejaculare precoce.
- 0Probleme cu erecția și cu prostata
- 3Dupa actul sexual
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: