Este oare epilepsie sau altceva?

Am 19 ani, fara probleme de sanatate, dar mi s-a intamplat azi ceva deosebit.De dimineata, fara sa am alte simptome, am avut o stare de rau general, un fel de convulsie: RIGIDITATE. TREMUR.OCHI DATI PESTE CAP, OFTAT PUTERNIC REPETAT, TRANSPIRATII, LIPSA SIMTURILOR aproximativ 5 minute.
De unde stiu tote acestea ?
De la mama mea, pe care am strigato in ajutor cand am simtit ca mi se face rau.Din acel moment eu nu imi aduc aminte nimic, decat dupa ce am trecut peste asa zisa criza.Vreau sa mentionez ca atunci cand am avut 3 ani am suferit o pareza la gura, ca urmare a fricii de o injectie penicilina, care a trecut treptat dupa vreo 6 luni.Oare cele doua evenimente au legatura una cu cealalta?VA ROG SA-MI SPUNETI CE POT AVEA?
De unde stiu tote acestea ?
De la mama mea, pe care am strigato in ajutor cand am simtit ca mi se face rau.Din acel moment eu nu imi aduc aminte nimic, decat dupa ce am trecut peste asa zisa criza.Vreau sa mentionez ca atunci cand am avut 3 ani am suferit o pareza la gura, ca urmare a fricii de o injectie penicilina, care a trecut treptat dupa vreo 6 luni.Oare cele doua evenimente au legatura una cu cealalta?VA ROG SA-MI SPUNETI CE POT AVEA?
3 comentarii

Singura legatura este reactia exagerata la stress.incidentul de acum a fost precedat si el de o stare de panica, de sress ? Ar trebui sa faci un control neurologic si o electroencefalograma.

Intre timp am fost la medicul de familie care a spus ca am:SPASMOFILIE, TETANIE DE Ca si Mg.nu mi-a recomandat alt tip de control, ci numai o alimentatie bogata in legume, lactate, fructe.
Poate fi *doar atat*?
Va multumesc mult pt.raspunsuri!!!!!!!!!!!!
Poate fi *doar atat*?
Va multumesc mult pt.raspunsuri!!!!!!!!!!!!

Nu pot sa-ti spun, medicul tau de familie te cunoaste mai bine.spui ca " nu iti aduci aminte nimic " din timpul acelei crize.daca simptomele se mai repeta sa faci cateva analize.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Chist arahnoidian, epilepsie mioclonica
- 42O fi epilepsie? :((
- 1Sa fie epilepsie oare?
- 3epilepsia este o boala ce se vindeca prin tratament ?
- 2matusa mea are epilepsie si ia pastile, dar fara rezultat...
- 4epilepsia se poate transmite si la copil?
- 5Suspect de epilepsie
- 4Despre Epilepsie
- 2posibila epilepsie?
- 21epilepsia si sarcina
- 10Episoade depresive, Elilepsie sau Schizofrenie
- 0Epilepsia si pilulele anticontraceptive
- 1Epilepsie de tip absenta sii permisul de conducere
- 0chirurgia epileptica
- 1URGENT Bunica a facut epilepsie, dar medicii refuza internarea
- 2Epilepsie sau nu??
- 0Epilepsie/ atrofie corticala
- 6Epilepsie?