epilare-dilema
care e diferenta intre epilarea cu crema epilatoare si cea cu bigul?
folosesc aceste metode doar pt epilarea in zona inghinala, restul cu ceara si aparat. crema sa fie mai buna decit bigul, oare?
folosesc aceste metode doar pt epilarea in zona inghinala, restul cu ceara si aparat. crema sa fie mai buna decit bigul, oare?
6 comentarii
depinde de fiecare.cu crema in zona inghinala unele femei se irita.
problema e ca ma irit si de la una si de la cealalta.dar ma intrebam daca acea crema contine ceva special si e mai buna pt piele sau poate patrunde si mai topeste din radacini.ca daca nu, folosesc bigul ca e mult mai ieftin
eu folosesc numai aparatul in zona inghinala si nu am deloc probleme dar cel mai bine ar fi sa folosesti crema, prarea mea
am si eu o intrebare.de la epilat imi apar fire de par sub piele.stie cineva ce pot folosi pentru a-mi disparea? este destulde jenant sa stai tot tipul cu bubite pe picioare.
@ marina_desyre :
si eu patesc. nu inteleg de ce. in schimb am inteles ca daca t masezi cu un burete mai aspru la dus, inainte sa t epilezi, se rezolva usor si nici nu raman urme. am incercat si recunosc k desi nu s aplica pt toate firele(unele sunt mai rebele:) ) e cam singura solutie..:-?..acum depinde si cu c t epilezi. la mn nu conteaza pt k s intampla si la ceara si la aparat.
si eu patesc. nu inteleg de ce. in schimb am inteles ca daca t masezi cu un burete mai aspru la dus, inainte sa t epilezi, se rezolva usor si nici nu raman urme. am incercat si recunosc k desi nu s aplica pt toate firele(unele sunt mai rebele:) ) e cam singura solutie..:-?..acum depinde si cu c t epilezi. la mn nu conteaza pt k s intampla si la ceara si la aparat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5epilarea cu ceara.. ceara refolosita?
- 3bube dupa epilat
- 5Intrebare stupida: trebuie sa ma epilez perfect in zona genitala?
- 4epilarea in zona genitala... bubite asemanatoare cu niste alunite
- 30tratament pentru foliculita
- 4epilare cu laser!
- 23fire de par pe sub piele
- 22bubite... vreau sa scap de ele
- 4epilarea parului pubian
- 4epilare-par pe sub piele
- 4dupa epliarea mustatii si barbii imi apar fire de par
- 8intrebare legata de epilatul cu laser
- 9foliculita?
- 13cum sa scap de petele cauzate de foliculita??
- 1Cosuri si puncte negre pe picior din cauza epilatului
- 2epilare cu zahar
- 1Hidrosadenita... ce masuri ar trebui sa iau ca sa previn o eventuala recidiva a infectiei?
- 1Iritație dupa epilare cu ceară?!
Mai multe informații despre: Epilarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: