Entorsa.cu suspicioune de ruptura de.menisc.
Buna ziua.
Am fost diagnosticata cu entorsa si suspiciune de.ruptura de.menisc sunt imobilizata la pat 7 zile.
Imi voi face un rmn. Dar intrebarea mea este !??ce medicament pot sa i.au pt sanatatea articulatiilor gen! Cartilaj de rechin ??? Ce se poate administra pt sanatatea genunchilor.
Am fost diagnosticata cu entorsa si suspiciune de.ruptura de.menisc sunt imobilizata la pat 7 zile.
Imi voi face un rmn. Dar intrebarea mea este !??ce medicament pot sa i.au pt sanatatea articulatiilor gen! Cartilaj de rechin ??? Ce se poate administra pt sanatatea genunchilor.
3 comentarii
Buna ziua
de ce sunteti imobilizat la pat? din cauza meniscului?
calitatea cartilajul articular nu poate fi influentat major (meniscurile si mai putin) prin medicamente. puteti sa luati de ex proenzi 3 insa sa nu asteptati miracole
de ce sunteti imobilizat la pat? din cauza meniscului?
calitatea cartilajul articular nu poate fi influentat major (meniscurile si mai putin) prin medicamente. puteti sa luati de ex proenzi 3 insa sa nu asteptati miracole
Multumescccc mult.dr.mi.a recomandat repaos la pat.pt ca ma suspecteaza de ruptura de menisc.saptamana viitoare imi voi efectua un rmn.la picior
Mentionez ca nu mai am.durere la genunchi.decat ca ma tine in spatele genunchiului ca atunci cand am febra musculara.
Multumescc mult voi lua proenzi.chear de astazi.
Inca o intrebare.consumul de peste ori vreun aliment ????care este benefic pt oase ?se pot consuma.!???
Mentionez ca nu mai am.durere la genunchi.decat ca ma tine in spatele genunchiului ca atunci cand am febra musculara.
Multumescc mult voi lua proenzi.chear de astazi.
Inca o intrebare.consumul de peste ori vreun aliment ????care este benefic pt oase ?se pot consuma.!???
daca sunteti o persoana sanatoasa si va alimentati sanatos si echilibrat (nu vegan) atunci in mod normal nu aveti nevoie de nici un supliment alimentar. de suplimente alimentare aveti nevoie eventual in timpul sacinii, alaptarii, dupa menopauza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme la genunchi
- 28entorsa la genunchi, cu urmari: sensibilitate, instabilitate si troznituri
- 0Entorsa genunchi stang Sportiv
- 1Entorsa la genunchi
- 23ruptura menisc intern
- 10Picior rupt
- 2entorsa a genunchiului
- 10Durere genunchi recidiva
- 1Probleme glezna-Contuzie genunchi
- 1entorsa genunchi
- 3Leziune meniscala grd II
- 6Senzatie de caldura genunchi si entorsa
- 1Cum ar trebuii sa ma recuperez dupa o entorsa de gradu "1"
- 0Umflatura genunchi in fata cu durere in spate
- 0Ajutați-mă! atela ghipsata genunchi
- 2Poate fi o entorsa de genunchi sau ligamente?
- 2Entorsă genunchi cu leziune lcm și lia
Mai multe informații despre: entorsa de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: