entorsa genunchi

21-03-2014
samsamy
Nu este medic/terapeut
samsamy
Buna ziua. In urma cu 2 saptamani la fotbal, m-a calcat cineva pe picior, iar in momentul in care era cu piciorul lui, pe laba piciorului meu, am tras piciorul. In momentul acela am auzit o trosnitura si m-a durut in spatele genunchiului f tare, cam 30 de secunde 1 minut. Am avut senzatia ca pot continua, insa dupa ce am incercat sa continui am avut senzatia ca imi fuge genunchiul. Am fost la doctor, aici in SUA, si mi-a spus ca e o entorsa, dupa ce m-a pus sa misc piciorul in diferite moduri. Am facut si o radiografie, si m-a sunat doctorul si mi-a spus ca nu e nimic rupt. Ceea ce imi e ciudat e ca mi-a dat repaus doar 2 saptamani. A trecut o saptamana jumate si in continuare mai am momente cand am senzatia ca imi fuge genunchiul. in 4 zile trebuie sa ma reintorc pe terenul de fotbal, pentru ca fac fotbal la scoala, iar eu, inca nu imi simt in stare genunchiul de asa ceva. Dupa ce am patit accidentul la fotbal, mi s-a umflat genunchiul, si nu puteam sa imi indrept piciorul cam timp de 4-5 zile. Acum pot umbla normal, insa totusi nu il simt sanatos. In urma cu 4 zile, m-am aplecat sa i-au ceva din masina, si m-am sprijinit pe piciorul drept doar, si m-a lasat genunchiul, am avut senzatia ca mi-a fugit. Gheata imi pun zilnic. E posibil dupa o entorsa de genul sa te intorci la antrenamente de fotbal, de 2 ore, dupa doar 2 saptamani? As vrea sa aud si parerea unui doctor roman... Multumesc frumos.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dislocare genunchi - primul ajutor și sfaturi utile
  •