enteroviroza asociata cu otita?????

28-02-2009
xeniap
Nu este medic/terapeut
xeniap
buna seara, am un baietel de 3 ani si in urma cu 1 saptamana a facut o enteroviroza.1scaun mai moale, febra cam 37.5-38 si durere de burtica. am mers la medicul pediatru si i-a prescris sumetrolim, debridat, smecta, biotics. toate bune si frumoase, si-a revenit, mai greu a fost ca a trebuit sa-i dau regim si nu prea a mancat, pana ieri cand a plans si nu stiam de ce (stare generala proasta) si mi-a zis ca-l doare urechea si in gat. Rosu nu era in gat ca m-am uitat dar plangea tare ca-l doare urechea. L-am imbracat si am plecat la urgente la O.R.L. acolo, dupa ce i-am povestit in mare ce are copilul, l-a consultat si i-a pus diag. otita cong. stanga. dar ceea ce n-am inteles eu e ca mi-a spus ca e de la enteroviroza care, probabil, nu a trecut cu sumetrolim. mai rau e ca i-a dat Fortum inj. si acum il inteapa la 12 h.v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine daca se poate ca de la enteroviroza sa faca otita.si daca trat este corect. e adevarat ca dupa 2 injectii nu mai are nici febra, nici dureri de ureche si nici de gat, dar mi-e teama sa nu fie totusi prea tare antibioticul prescris.precizez ca in aceasta perioada (1 sapt) copilul nu a fost in colectivitate, nu a prea iesit afara si nici baie la cap nu i-am facut ca sa poata fi vreo raceala. va multumesc pt timpul acordat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul