enterocolite repetate
Baietelul meu de doi ani face de la un timp enterocolite repetate.Pana la un a n jumate racea odata pe luna si in urma unui tratament homeopat nu a mai racit, dar problema s-a mutat la burtica, in sensul ca aproape lunar face enterocolite.Dati-mi un sfat, va rog!Poate fiun microb in organism?Mentionez ca nu l-am tratat niciodata cu antibiotic!
Multumiri anticipate!
Multumiri anticipate!
4 comentarii
Scaunul trebuie dus la analiza [ coprocultura ]..si trebuie facut un tratament corect insotit si de cateva zile de regim alimentar.Spala-i jucariile in masina de spalat..manutele spalate cand i se da sa manance ceva..fructele spalate...
Baietelul meu de 1 an si 6luni se deshidrateaza foarte usor. este suficient sa aiba doua scaune semisolide si ajungem la perfuzii. Problema este ca nu doreste sa bea nici un fel de ceai. intrebarea mea este de ce apar scaunele proaste chiar cand ele se afla sub tratament medicamentos si regim alimentar. Examenele coproparazitologice nu au descoperit nimic. Sunt disperata. Multumesc
shi al meu are 1 an sh 4 luni shi de la enterocolite repetate acum are doar 9.700 kg (greutate care o avea la 10-11 luni). el a facut de 2 ori in 3 luni.. dar a fost un virus sh au fost mai multi copii asa. ce fel de analize ar trebui sa ii fac?
am uitat sa spun ca face de obicei 2-3 scaune pe zi. shi la burtica are aproape tot timpul cute ca sdi cand ar fi deshidratat. shi nu bea deloc ceai. doar apa plata shi san.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3enterocolita acuta la copii de 3 ani
- 2ENTEROCOLITA, cer sfat dr. nutritionist
- 2diaree, ten usor schimbat, fundulet oparit la un bebe de 1 an
- 12gastrita la copil de 5 ani
- 11ENTEROCOC
- 8enterocolita la un copil de 1 an si 7 luni
- 4fetita 1 an si 2 luni... diagonsticata cu enterocolita
- 55 enterocolite in 6 luni
- 0Enterocolita tratament?
- 0Simt ceva la testiculul drept
- 0enterocolita