Endoscopie
Buna ziua!
Astazi am facut endoscopie digestiva.Toata procedura a fost facuta in graba, furtunul acela bagat intr-o maniera 'grosolana'.Doctorul mi-a dat impresia ca se grabea si domnisoara asistenta imi tot infigea furtunul pe gat nestiind cand sa se opreasca(au avut chiar si o mica discutie legata de nepriceperea ei).In urma endoscopiei am ramas cu o durere in gat si simt o arsura atunci cand inghit.Este normal?Trece de la sine sau m-am ales cu leziuni?
Astazi am facut endoscopie digestiva.Toata procedura a fost facuta in graba, furtunul acela bagat intr-o maniera 'grosolana'.Doctorul mi-a dat impresia ca se grabea si domnisoara asistenta imi tot infigea furtunul pe gat nestiind cand sa se opreasca(au avut chiar si o mica discutie legata de nepriceperea ei).In urma endoscopiei am ramas cu o durere in gat si simt o arsura atunci cand inghit.Este normal?Trece de la sine sau m-am ales cu leziuni?
1 comentarii
Buna ziua.
Este posibil sa aveti un disconfort dupa examinare, o perioada. Ar trebui sa scada in intensitate pana la disparitie in urmatoarele ore.
Este posibil sa aveti un disconfort dupa examinare, o perioada. Ar trebui sa scada in intensitate pana la disparitie in urmatoarele ore.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cat de grava este problema mea de sanatate?
- 0rezultat endoscopie
- 0endoscopie + biopsie
- 3rezultat endoscopie
- 1Endoscopie
- 0Videocapsula endoscopica
- 1Interpretare rezultate biopsie in urma unei endoscopii
- 0Durere in gat dupa endoscopie
- 1Endoscopie
- 0Endoscopie digestiva - am dureri si arsuri mari
- 1Vă rog să îmi interpretați o endoscopie
- 1Va rog frumos sa ma ajutați cu interpretare endoscopie!
- 3Endoscopia doare? Vă rog frumos si un răspuns de la un doctor.
- 6Reflux grav, gastrita?
- 1Pungulite de sange in gat
- 1Endoscopie și durere mare de gat
- 5Rezulat gastroscopie, va rog frumos o părere
- 2Vă rog ajutați-mă, am scuipat sânge proaspăt
Mai multe informații despre: endoscopia digestiva
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: