Va rog frumos sa ma ajutați cu interpretare endoscopie!
Am făcut endoscopie și am următorul rezultat :esofag cu mucoasa de aspect normal, motilitate păstrată. Lumen liber. Linia Z la 37 cm de AD. Cardie permeabila.
Stomac cu mucoasa discret hiperemica antral. Pliuri care se șterg la insuflare. Fete și curburi suple. Bio HP test rapid - pozitiv. Pilor permeabil. Bulb duodenal, D2 cu mucoasa aspect normal.Am luat tratament cu amoxacilina și tavanic, după 10 zile mi a fost extrem de rău și am întrerupt tratamentul. Acum mi s a recomandat ranitidina, 2 cps pe zi, sucralfat, 2 cps pe zi, tonotil, fiobilin. Îmi vine mereu f amar pe gat. Alteori simt aciditate puternica. Colecistul este cudat, septat infundibular, fără calculi. Ultim diagnostic :gastrita cronica, colecistopatie hipotona, dislipidemie, sindrom hipoanabolic. Dupa urmarea tratamentelor nu ma simt bine. Va rog frumos, dacă puteți sa ma ajutați cu o părere!!
Stomac cu mucoasa discret hiperemica antral. Pliuri care se șterg la insuflare. Fete și curburi suple. Bio HP test rapid - pozitiv. Pilor permeabil. Bulb duodenal, D2 cu mucoasa aspect normal.Am luat tratament cu amoxacilina și tavanic, după 10 zile mi a fost extrem de rău și am întrerupt tratamentul. Acum mi s a recomandat ranitidina, 2 cps pe zi, sucralfat, 2 cps pe zi, tonotil, fiobilin. Îmi vine mereu f amar pe gat. Alteori simt aciditate puternica. Colecistul este cudat, septat infundibular, fără calculi. Ultim diagnostic :gastrita cronica, colecistopatie hipotona, dislipidemie, sindrom hipoanabolic. Dupa urmarea tratamentelor nu ma simt bine. Va rog frumos, dacă puteți sa ma ajutați cu o părere!!
1 comentarii
In 1 rand medicul trebuia sa va spună pe loc ce rezultat aveti mai ales ca aveti helicobacter pilori pozitiv, de unde si probabil problema la stomac. Aceasta bacterie se poate distrugr numai prin antibiotic. Mergeți la medic sa va schimbe antibioticul si sa faceți un tratament complet.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Endoscopie digestiva inferioara
- 2cat de grava este problema mea de sanatate?
- 0rezultat endoscopie
- 1Endoscopie
- 3rezultat endoscopie
- 1Endoscopie
- 0Videocapsula endoscopica
- 0Durere in gat dupa endoscopie
- 1Endoscopie
- 1Gastrita cronica si un polip gastric de 5-6 mm - e grav?
- 6Endoscopie pentru gastrita -rugaminte
- 3Endoscopia doare? Vă rog frumos si un răspuns de la un doctor.
- 6Reflux grav, gastrita?
- 1Pungulite de sange in gat
- 1Endoscopie și durere mare de gat
- 0Rezultat / Interpretare Ecoendoscopie
- 2Vă rog ajutați-mă, am scuipat sânge proaspăt
Mai multe informații despre: endoscopia digestiva
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: