Caliatetea spermei

29-12-2011
Razvan192
Nu este medic/terapeut
Razvan192
Va salut. Sunt nou pe acest forum. Ma confrunt cu o problema careia nu i-am prea dat importanta pana acum, si totusi cred ca este destul de grava. Am 21 de ani si am observat inca de cand am inceput sa am sperma, ca atunci cand ejaculez sperma mea este lichida, apoasa, nu este vascoasa. Este alba dar nu are consistenta aceea vascoasa. Mentionez ca nu beau, nu fumez, nu consum substante interzise. Stie cineva daca este in regula ? Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
29-12-2011, ora 23:11
horatiu_arad
Nu este medic/terapeut
horatiu_arad
Dute si iti fa o spermograma, doar aia ştie dacă e ok sau nu!nu trebuie neaparat sa fie albă ca in filmele alea când tu te uiti si ii dai in cap, poate fi si spre cenusiu, repet doar o spermograma iti va confirma calitatea ei!costa in jur de 80 RON!bafta!sa nu iti fie rusine sa faci spermograma !!!!
0
29-12-2011, ora 23:44
Razvan192
Nu este medic/terapeut
Razvan192
Merci de raspuns. As fi fost interesat si de parerea unui medic de aici.
0
30-12-2011, ora 23:55
Razvan192
Nu este medic/terapeut
Razvan192
sau macar stie cineva de ce selichefiaza sperma dupa 10-15 minute? Poate la mine iese direct lichefiata si ar fi aceeasi cauza
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dieta poate afecta calitatea spermei
  • Legătura dintre utilizarea telefonului mobil și calitatea spermei la bărbații tineri
  • Calitatea spermei la bărbații supraponderali sau obezi (meta-analiză)
  • Oamenii de știință descoperă că expunerea la microplastice este asociată cu o calitate mai scăzută a spermei
  • Persistența virusurilor în lichidul seminal după episoade acute de boală
  •