Caliatetea spermei
![Razvan192](/arata_img.php?img=cont_118305.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Va salut. Sunt nou pe acest forum. Ma confrunt cu o problema careia nu i-am prea dat importanta pana acum, si totusi cred ca este destul de grava. Am 21 de ani si am observat inca de cand am inceput sa am sperma, ca atunci cand ejaculez sperma mea este lichida, apoasa, nu este vascoasa. Este alba dar nu are consistenta aceea vascoasa. Mentionez ca nu beau, nu fumez, nu consum substante interzise. Stie cineva daca este in regula ? Multumesc anticipat!
3 comentarii
![horatiu_arad](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Dute si iti fa o spermograma, doar aia ştie dacă e ok sau nu!nu trebuie neaparat sa fie albă ca in filmele alea când tu te uiti si ii dai in cap, poate fi si spre cenusiu, repet doar o spermograma iti va confirma calitatea ei!costa in jur de 80 RON!bafta!sa nu iti fie rusine sa faci spermograma !!!!
![Razvan192](/arata_img.php?img=cont_118305.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Merci de raspuns. As fi fost interesat si de parerea unui medic de aici.
sau macar stie cineva de ce selichefiaza sperma dupa 10-15 minute? Poate la mine iese direct lichefiata si ar fi aceeasi cauza
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nu am sperma si nici lichid lubrifiant
- 4insarcinata de la sperma scursa?
- 4dupa ejaculare sperma se scurge din vagin. este normal?
- 4din "joaca" am scapat un pic de sperma in vagin
- 5pete albe pe chilot la barbat
- 2spermocultura ????niste lamuriri
- 1granule galbene in sperma
- 5mi-a prescris Arketis, am citit ca are efecte adverse: impotenta si scade calitatea spermei
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 3culoarea maro a spermei
- 0sperma maro
- 2Scurgere de sperma la baza prezervativului?
- 3sperma uscata in vagin
- 1in urma unei raceali.. am sperma amestecata cu sange
- 1Sperma sau lichid lubrifiant natural
- 2lichid seminal sau sperma
- 0Sperma de culoare rosiatica!!! AJUTOR.
- 1Venirea spermei
- 1Sperma galbuie!
- 4Nu elimin sperma.. dar elimin un lichid transparent văscos
Mai multe informații despre: sperma
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: