efilarea spinelor tibiale
Stimate Domnule Doctor,
Am 44 ani, 1, 68 cm, 68 kg, si acum o saptamana, din senin, noaptea, am simtit o durere puternica in genunchiul stang(nu l-am supus niciunui efort deosebit). Durerile s-au mentinut si in timpul zilei, accentuandu-se la urcatul sau coboratul treptelor. Durerea se duce pe picior atat in jos, spre glezna, cat si in sus, spre sold.
In picioare totul este OK. Azi am facut o radiografie fata si profil de genunchi si scrie: "Efilarea spinelor tibiale. Tedinta la formarea de osteofite rotuliene superioare". Intrebarea mea este ce am de facut in continuare pentru remediarea afectiunii si eliminarea durerilor. Am o munca de birou si genunchiul ma doare, stand pe scaun, continuu.
Cu multumiri, Ileana Bondar
Am 44 ani, 1, 68 cm, 68 kg, si acum o saptamana, din senin, noaptea, am simtit o durere puternica in genunchiul stang(nu l-am supus niciunui efort deosebit). Durerile s-au mentinut si in timpul zilei, accentuandu-se la urcatul sau coboratul treptelor. Durerea se duce pe picior atat in jos, spre glezna, cat si in sus, spre sold.
In picioare totul este OK. Azi am facut o radiografie fata si profil de genunchi si scrie: "Efilarea spinelor tibiale. Tedinta la formarea de osteofite rotuliene superioare". Intrebarea mea este ce am de facut in continuare pentru remediarea afectiunii si eliminarea durerilor. Am o munca de birou si genunchiul ma doare, stand pe scaun, continuu.
Cu multumiri, Ileana Bondar
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete