EFECTELE TARZII ALE UNEI DESHIDRATARI LA UN BEBELUS

24-09-2009
monipopp
Nu este medic/terapeut
monipopp
Sunt tare ingrijorata pentru nepotelul meu de trei ani si m am hotarit sa scriu pentru ca toti ai lui :parinti si bunici cred ca demareaza mai greu pt ca baietii vorbesc mai greu in general.STEFAN se comporta ca un copil normal la prima vedere , pana la 2 ani nu a vorbit mai deloc -f rar spunea mama, apoi a inceput sa mai spuna cuvinte mai simple, insa propozitii nu face, lncercam sa lucram cu el si il vedem ca se chinuie sa repete si uneori chiar reuseste, este atras de carti, de televizor, mai ales reclame si muzica si mai nou ce m a surprins a inceput sa numere.CEL MAI MULT MA INGRIJOREAZA FAPTUL CA DACA IL STRIG PE NUME, EL NU VINE, NU POTI SA I TE ADRESEZI CA UNUI COPIL CARE INTELEGE SAU POATE CA INTELEGE INSA NU STIM DE CE NU REACTIONEAZA, ca de auzit aude ;daca insisti si ii spui, , hai sa plecam stef pa pa cu masina ( Ii place plimbarea cu masina) se ridica imediat si merge.Fizic este un copil superb, frumos, bine dezvoltat Si acum sa va spun de unde vine grija mea :in trecut lui la nici 8luni stef a facut diaree si am incercat sa l tratam acasa (el a supt numai la biberon)insa fara succes si dupa 3 zile am ajuns la spital cu el, stam la 100 km de BUCURESTI si am hotarat sa mergem acolo ca parea destul de grav si n am ramas la TARGOVISTE, pe drum chiar cred ca a lesinat (eu eram la volan si poate n am observat tot);odata ajunsi la BAGDASAR am inteles ca era vorba de o deshidratare destul de grava, a fost perfuzat si intr o saptamina a fost externat.Intrebarea mea este :POATE SA AIBA O INFLUENTA FAPTUL CA A FOST DESHIDRATAT ASA MIC ASUPRA COMPORTAMENTULUI SAU, abia acum citind si gandindu ma ca asta a fost singura greseala din trecutul lui am facut legaturi si AS VREA SA AFLU DACA MA POT ADRESA UNUI MEDIC DIN BUCURESTI.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul