condromalacie artroscopie anestezie
Buna ziua! Am fost diagnostificata in urma unui RMN cu condromalacie grad 1 la ambii genunchi, (am 24 de ani, 50kg) si doctorul mi-a spus ca singura solutie e operatia, a zis ca deja am si muschiul atrofiat la un picior (pt ca nu il pot indoi, schiopatez cand merg). Adica nu am ce tratament intern sa iau, pentru ca e cam grav si necesita artroscopia. Eu sunt de acord, avand in vedere ca 4 luni nu am putut merge fara bandaje la genunchi, imi pierd puterea daca le dau jos, si am suportat dureri crancene. Dar ma ingrijoreaza anestezia, am inteles ca se face de la brau in jos (ma ingrozeste ca nu voi simti nimic de la brau in jos), nu se face anestezie doar in genunchi, local adica? Si ma mai ingrozeste sa stau si in spital internata, eu am crezut ca in ziua respectiva pot pleca, dar cica trebuie supravegheat 24 de ore. Cum de altii pot pleca, in prima zi, si mi-e mi-a zis ca trebuie sa stau atat de mult in spital (am citit pe net ca unii au plecat in prima zi)? NU mi plac conditiile si nu m-as simti deloc OK. Nu sunt fitoasa, dar nu as suporta sa stau atata, nu suport spitalele.
mai e cineva de aici care a avut aceasta afectiune si a facut artroscopie? cum a fost? chiar se sta atat in spital? Multumesc!
mai e cineva de aici care a avut aceasta afectiune si a facut artroscopie? cum a fost? chiar se sta atat in spital? Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua!
Nu este imaginabila artroscopia genunchiului cu anestezie locala. Pentru evitarea anesteziei generale sau a rahianesteziei, se poate discuta o anestezie de tip loco-regional (bloc fesier).
Durata spitalizarii este dependenta de chirurg si de obiceiurile clinicii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu este imaginabila artroscopia genunchiului cu anestezie locala. Pentru evitarea anesteziei generale sau a rahianesteziei, se poate discuta o anestezie de tip loco-regional (bloc fesier).
Durata spitalizarii este dependenta de chirurg si de obiceiurile clinicii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2anestezie?!!!
- 3efectele anesteziei
- 5De ce nu ne putem ridica din pat dupa anestezii?
- 3Multiple anestezii generale pot cauza probleme ?
- 6anestezie cezariana sau epizotomie
- 5cand am picat jos mi s-a rupt pe jumatate un dinte din fata
- 7Unghie incarnata-Anestezie
- 2anestezic la nastere
- 5anestezie inainte de operatie
- 2Anestezie
- 2Anestezie halucinatii
- 4Alaptare vs Anestezic pt RMN
- 0efecte adverse anestezie totala
- 0anestezie sedare
- 0Vărsături după anestezia în coloană
- 3Reactie la anestezia generala sau distonie neuro-vegetativa?
- 4Pe masa de operație am avut convulsii
Mai multe informații despre: Anestezia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: