Edem cerebral
sotia me a avut un accident de masina, pieton fiind, dupa ce ambulantele s-au tot codit etc a ajuns cu greu la spital in coma de gradul III si a fost resuscitata deci probabil ca a fost si mai grav, a fost operata urgent pentru ca avea un hematom mare dar a ramas tot in coma de gradul trei si se pare ca nu are activitate cerebrala, este intubata si altele dar fata care era umflata si vanata a devenit normala in 3 zile, inima functioneaza, dar medici nu-i dau nici o sansa spunand ca a facut edem cerebral. spuneti-mi va rog ce sanse de supravituire are si ce am putea face noi familia ? mentionez ca stiu 2 cazuri similare in care si-au revenit dupa 2 saptamani si respectiv 3 saptamani din coma.
1 comentarii
de ce nu-mi raspunde nimeni ?
am pus intrebarea de o saptamana, va depaseste ?
daca nu santeti capabili sa dati o solutie macar dati un semn, spuneti ca va depaseste sau alceva
am asteptat destul raspunsul vostru, puteti sa stergeti ce am scris chiar nu ma mai intereseaza dar e clar ca totul e comercial la voi.
daca nu iese nimic. ce rost are sa raspund, sau poate nu stiti nimic mai mult decat mine
am pus intrebarea de o saptamana, va depaseste ?
daca nu santeti capabili sa dati o solutie macar dati un semn, spuneti ca va depaseste sau alceva
am asteptat destul raspunsul vostru, puteti sa stergeti ce am scris chiar nu ma mai intereseaza dar e clar ca totul e comercial la voi.
daca nu iese nimic. ce rost are sa raspund, sau poate nu stiti nimic mai mult decat mine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4traumatism cranio-cerebral in zona parietala stanga cu convulsii, pierderea cunostintei si coma
- 6Hematon
- 4dupa un accident rutier are pierderi de memorie
- 3diabet, tigari, cafea... infectie masea
- 56coma de gradul 2-3
- 1coma indusa
- 3strigat de ajutor.. baietelul meu in varsta 1 an si 9 luni se afla in coma grad 4, glasgow 4
- 0Coma de gradul 2-3
- 0Traumatism cranio cerbral - coma
- 0Comă de gradul 3, va rog, e urgent!!!
- 1Meningo encefalita sau accident vascular..
- 0Nu am reușit să o trezesc nicicum din somn pe mama de dimineață
- 0Va rog frumos, sa ma audă cineva, poate fi o formă de coma?
- 1Recuperare TCC
Mai multe informații despre: Coma starea de coma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: