Edem cerebral

sotia me a avut un accident de masina, pieton fiind, dupa ce ambulantele s-au tot codit etc a ajuns cu greu la spital in coma de gradul III si a fost resuscitata deci probabil ca a fost si mai grav, a fost operata urgent pentru ca avea un hematom mare dar a ramas tot in coma de gradul trei si se pare ca nu are activitate cerebrala, este intubata si altele dar fata care era umflata si vanata a devenit normala in 3 zile, inima functioneaza, dar medici nu-i dau nici o sansa spunand ca a facut edem cerebral. spuneti-mi va rog ce sanse de supravituire are si ce am putea face noi familia ? mentionez ca stiu 2 cazuri similare in care si-au revenit dupa 2 saptamani si respectiv 3 saptamani din coma.
1 comentarii

de ce nu-mi raspunde nimeni ?
am pus intrebarea de o saptamana, va depaseste ?
daca nu santeti capabili sa dati o solutie macar dati un semn, spuneti ca va depaseste sau alceva
am asteptat destul raspunsul vostru, puteti sa stergeti ce am scris chiar nu ma mai intereseaza dar e clar ca totul e comercial la voi.
daca nu iese nimic. ce rost are sa raspund, sau poate nu stiti nimic mai mult decat mine
am pus intrebarea de o saptamana, va depaseste ?
daca nu santeti capabili sa dati o solutie macar dati un semn, spuneti ca va depaseste sau alceva
am asteptat destul raspunsul vostru, puteti sa stergeti ce am scris chiar nu ma mai intereseaza dar e clar ca totul e comercial la voi.
daca nu iese nimic. ce rost are sa raspund, sau poate nu stiti nimic mai mult decat mine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am gasit-o in casa in coma de gradul ll.. si s-a confirmat operatia la bucuresti
- 4traumatism cranio-cerebral in zona parietala stanga cu convulsii, pierderea cunostintei si coma
- 6Hematon
- 4dupa un accident rutier are pierderi de memorie
- 3diabet, tigari, cafea... infectie masea
- 56coma de gradul 2-3
- 5avc hemoragic, coma + ischemie a trunchiului cerebral...
- 1coma indusa
- 0Coma rezultata din accident rutier foarte grav
- 3coma gr.4
- 1Meningo encefalita sau accident vascular..
- 0Nu am reușit să o trezesc nicicum din somn pe mama de dimineață
- 0Va rog frumos, sa ma audă cineva, poate fi o formă de coma?
- 0Coma in urma unui AVC
- 1Recuperare TCC
Mai multe informații despre: Coma starea de coma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: