Edem cerebral | Forumul Medical ROmedic

Edem cerebral

27-10-2018
radu ardeleanu
Nu este medic/terapeut
radu ardeleanu
sotia me a avut un accident de masina, pieton fiind, dupa ce ambulantele s-au tot codit etc a ajuns cu greu la spital in coma de gradul III si a fost resuscitata deci probabil ca a fost si mai grav, a fost operata urgent pentru ca avea un hematom mare dar a ramas tot in coma de gradul trei si se pare ca nu are activitate cerebrala, este intubata si altele dar fata care era umflata si vanata a devenit normala in 3 zile, inima functioneaza, dar medici nu-i dau nici o sansa spunand ca a facut edem cerebral. spuneti-mi va rog ce sanse de supravituire are si ce am putea face noi familia ? mentionez ca stiu 2 cazuri similare in care si-au revenit dupa 2 saptamani si respectiv 3 saptamani din coma.
1 comentarii
0
04-11-2018, ora 01:06
radu ardeleanu
Nu este medic/terapeut
radu ardeleanu
de ce nu-mi raspunde nimeni ?
am pus intrebarea de o saptamana, va depaseste ?
daca nu santeti capabili sa dati o solutie macar dati un semn, spuneti ca va depaseste sau alceva
am asteptat destul raspunsul vostru, puteti sa stergeti ce am scris chiar nu ma mai intereseaza dar e clar ca totul e comercial la voi.
daca nu iese nimic. ce rost are sa raspund, sau poate nu stiti nimic mai mult decat mine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul si ingrijirea unei persoane in coma
  • Coma de lungă durată - evoluÈ›ie È™i È™ansele de recuperare
  • Noi dovezi de activitate cerebrală asemănătoare stării de conÈ™tiență în apropierea morÈ›ii
  •