eczema?
acum aproximativ 6 luni mi-au aparut in palme niste mancarimi foarte groaznice.in urma mancarimilor, au rezultat niste besici foarte mici, iar in interiorul lor niste punctulete rosii.care se intensificau pe zi ce trece.pe masura ce ma scarpinam, deveneau tot mai mari, iar intr-un final se lua pielea din palme.
La picior, a inceput tot cu o mancarime, care s-a extins de la degetul mare, pana la cel mic, in talpa, iar apoi s-au extins si deasupra degetelor, si la fel, se ia pielea de pe degete si crapa.
Mentionez ca am 28 de spatani de sarcina, si la picior a inceput de la inceputul sarcinii, iar in palme dupa o luna de sarcina.
Am fost la 3 dermatologi din Timisoara, m-am dat cu foarte multe creme, iar rezultatul.nimic!Nici unul nu a stiut ce este, sau care a fost cauza aparitiei, dar...nici nu vor sa-mi faca nici un fel de analize.
deja nu mai stiu ce sa fac..nu le mai suport!..si mi-e teama sa nu afecteze sarcina..poate ma puteti ajuta cu un raspuns..multumesc!
La picior, a inceput tot cu o mancarime, care s-a extins de la degetul mare, pana la cel mic, in talpa, iar apoi s-au extins si deasupra degetelor, si la fel, se ia pielea de pe degete si crapa.
Mentionez ca am 28 de spatani de sarcina, si la picior a inceput de la inceputul sarcinii, iar in palme dupa o luna de sarcina.
Am fost la 3 dermatologi din Timisoara, m-am dat cu foarte multe creme, iar rezultatul.nimic!Nici unul nu a stiut ce este, sau care a fost cauza aparitiei, dar...nici nu vor sa-mi faca nici un fel de analize.
deja nu mai stiu ce sa fac..nu le mai suport!..si mi-e teama sa nu afecteze sarcina..poate ma puteti ajuta cu un raspuns..multumesc!
1 comentarii
verifica mesajele private...ti am trimis nr meu de tel
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1eczema sau altceva?
- 4Eczema sau ce?!
- 3Eczema si vopsitul parului
- 34bubite mici cu mancarimi pe tot corpul, contagioase
- 6Sotul meu se confrunta cu eczema de aproximativ doua luni
- 0am tromboflebita, arterita si eczema flebitica
- 7Eczeme pe fata?
- 3mancarimi, piele rosie si crapata, eczema, in zona genitala
- 4alergie, eczeme si manacarime
- 4Retin A este bun pt eczeme ?
- 3Eczema in jurul mamelonului
- 0eczema pe fata
- 0Poze eczema. Este psoriazis?
- 2eczema.bubite.am poza
- 1Eczema pe lateralul mainii
- 1Eczeme cu evolutie rapida, medicii nu au idee.
- 0posibil psoriazis
- 0Eczematide psoriaziforme, sfat
- 3Eczema pe calcaie
Mai multe informații despre: Eczema
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: