E grav?

06-12-2011
contdesters
Nu este medic/terapeut
contdesters
Buna ziua, am 17 ani si acum 4-5 ani de zile cred..cu plus sau minus mi -am spart capul, adica m a impins un cuier si m am dat cu capul de cuier la scoala si a fost mai mult o zgarietura s -a luat pielea aceea si am fost la cabinetul medical unde mi a pus putin spirt si m a trimis acasa spunandu mi sa mai pun spirt din cand in cand ca nu este grav, si nu am avut nicio problema, nu stiu cum sa va explic locul loviturii, la spatele capului sunt cele doua oase pe stangga si dreapta, eu am fost lovit exact pe partea dreapta sus, si acum s a format o mica galma(cam de circa 2 ani) si de la un timp simt o jena acolo, imi amorteste capul...sunt mereu obosit si cateodata desigur tot din cauza oboselii vad in ceata...stiu ca astea sunt simptomele unei tumori sau unui chiag de sange.daca este doar un chiag de sange se poate trata fara operatie ? unde trebuie sa merg si ce sa fac sa aflu ce am.?
2 comentarii
0
06-12-2011, ora 21:35
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Mergi la urgenta si o sa te indrume de acolo spre neurochirurgie.
0
07-12-2011, ora 22:27
contdesters
Nu este medic/terapeut
contdesters
am fost azi la doctor neurolog...m a consultat si a spus ca nu crede ca am ceva, doar ca nu poate sa imi dea trimitere sa fac radiografia accea la cap ca nu am implinit inca 17 ani (mai am putin) si sa ma duc la medicul de fam. care imi va da trimitere sa fac acea poza...numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.