Dus bucal

28-09-2009
cris_oan
Nu este medic/terapeut
cris_oan
Buna ziua,
Imi puteti recomanda un dus bucal, o anumita firma?
Am gasit un magazin online care comercializeaza si m-am oprit la doua modele:
http://www.oralfarm.ro/m-150-Dusuri__Bucale-202-DUS_BUCAL_CU_OZON.html
http://www.oralfarm.ro/m-150-Dusuri__Bucale-262-IRIGATOR_BUCAL_WATERPIK__WP100.html

Daca a-ti auzit pareri despre aceste dusuri sau puteti sa imi recomandati altceva.
La ce trebuie sa ma uit cand caut un dus.
Va multumesc.
1 comentarii
0
23-03-2023, ora 10:43
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

atunci când doriți să cumpărați un dus bucal, există câteva aspecte importante de luat în considerare:

Presiunea și debitul apei: Un duș bucal trebuie să aibă o presiune suficientă pentru a curăța eficient dinții și spațiile interdentare. De asemenea, debitul de apă trebuie să fie suficient de puternic pentru a permite o clătire eficientă a gurii.

Capacitatea rezervorului: Rezervorul trebuie să fie suficient de mare pentru a permite o utilizare suficient de lungă fără a fi nevoie să reumpli rezervorul în mod constant.

Numărul și tipurile de setări: Cele mai multe dușuri bucale vin cu diferite setări, care pot include jeturi de apă diferite sau alte caracteristici speciale. Este important să alegi un duș bucal care are setările și caracteristicile potrivite pentru nevoile tale.

Confortul utilizării: Un duș bucal ar trebui să fie confortabil de utilizat, cu o mânere ergonomică și un design compact și ușor de manevrat.

Durabilitatea și întreținerea: Un duș bucal de calitate ar trebui să fie durabil și să necesite întreținere minimă. Este important să citești recenziile și să te asiguri că produsul pe care îl alegi este construit cu materiale de calitate și că se va păstra bine în timp. De asemenea, ar trebui să fie ușor de curățat și să permită înlocuirea capetelor de duș în mod regulat pentru o igienă adecvată.

----------------*

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul