dureri zona inghinala
salut.am fost operat de hernie de disc in 2010 l5-s1, si acum, dupa un an de la operatie mi-am facut o raza si mi s-a spus ca am ingustare pe dreapta a spatiului l3-l4 si stergerea lordozei lombare.plus ca acum am dureri in zona inghinala in partea dreapta.as vrea sa stiu daca e posibil ca aceasta durere sa aiba legatura cu aceste probleme la coloana, si ce as putea sa fac in legatura cu ingustarea spatiului l3-l4.nici nu stiu daca e grav macar.am fost la doi doctori pana acum, si ei mi-au zis sa stau linistit.
4 comentarii
Durerea inghinala poate fi de la o hernie inghinala.
Ar trebui sa te consulte un doctor chirurg.
Ar mai putea fi o infectie urinar, daca exista si ceva jena la urinat sau chiar usturimi.
Pentru asta se poate face o urocultura cu antibiograma, ca sa se afle ce microb este acolo si la ce antibiotic este sensibil.
Ar trebui sa te consulte un doctor chirurg.
Ar mai putea fi o infectie urinar, daca exista si ceva jena la urinat sau chiar usturimi.
Pentru asta se poate face o urocultura cu antibiograma, ca sa se afle ce microb este acolo si la ce antibiotic este sensibil.
mersi pt sfat, acum cativa ani tot aveam aceeasi durere in zona inghinala, si un medic mi-a zis ca am punct hernal inghinal, si cand am mers la un alt chirurg, mi-a zis ca nici vorba de hernie inghinala, dar sapt asta am sa merg din nou, sa vad ce rezolv
Sa nu ridici greutati, ca se poate accentua, daca este o hernie.
pai greutati no sa ridic toata viata, tinand cont ca sunt operat de hernie de disc.pe 10 dec fac un an
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 6noduli inghinali?
- 8un fel de... foliculita
- 28ganglion inghinal
- 10Problema inghinala...nu stiu exact ce e
- 5durere in stanga, putin mai sus de inghinal
- 5de vreo 2 luni mi-au aparut 2 furuncule in zona inghinala
- 5menopauza, infectie genitala, dureri inghinale si dureri articulare
- 0piodermita in zona inghinala
- 1Galma in zona inghinala!
- 20Hernie inghinala - durere, tratament
- 8Poliadenopatie generalizata rog parere avizata
- 8inflamatie zona inghinala. care ar fi cauza?
- 1Pata rosie in zona inghinala
- 2Durere zona inghinala
- 3Durere zona inghinala
Mai multe informații despre: Zona inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: