Durere testicul drept si partea inferioara abdomen
Buna!!! De o vreme ma doare testiculul drept si partea inferioara a abdomenului.
Am fost la un medic urolog care prezumtiv mi-a zis ca s-ar putea sa fie o mica hernie dar fara radiografie nu stie nimic sigur.
Ok am facut radiografia la ambele testicule si mi-a iesit ca am chist la cel drept de 2-3 mm (parca).
As vrea sa intreb daca durerea ar putea fi din cauza aceasta ca nu mai pot de stres pana luni de dupamasa.
P.S. : Consultul o sa il fac dar vreau sa stiu daca durerea poate fi din cauza acestui chist si daca se poate trata.
Multumesc !!!
Am fost la un medic urolog care prezumtiv mi-a zis ca s-ar putea sa fie o mica hernie dar fara radiografie nu stie nimic sigur.
Ok am facut radiografia la ambele testicule si mi-a iesit ca am chist la cel drept de 2-3 mm (parca).
As vrea sa intreb daca durerea ar putea fi din cauza aceasta ca nu mai pot de stres pana luni de dupamasa.
P.S. : Consultul o sa il fac dar vreau sa stiu daca durerea poate fi din cauza acestui chist si daca se poate trata.
Multumesc !!!
5 comentarii
Buna ziua. Referitor la ce problema aveti dvs., eu am 20ani, dar pot sa zic ca de mai bine de 4 ani la testicolul stang in scrot am ca un fel de vena umflata si uneori, nu tot timpul, dar uneori ma doare asa ca o intapatura si tine de la cateva secunde la cateva minute, am luat tratament pentru 3 sapt 2 tipuri diferite de medicament dicloreum si doxicilina, dar nu mi-a trecut nicicum, desi am fost la MAI BINE de 4medici, bineinteles la privat, care sincer si medicii ori ca sunt ei de stat ori ca sunt privati dau exact doi bani pe tine, dar citind problema dvs. sunt si mai nelinistit, si parca cand incepe sa ma doara si in picioru stang simt asa ca o intepatura o durere ce curenteaza... Toti medici la care am fost au zis ca nu am nimic, inafara de unul care a zis ca este vena de sperma inflamata, nu stiu ce sa mai cred, singura sansa este o tratare in alta tara
Buna ! Dupa ce am fost la medic cu rezultatul de la radiografie a reiesti ca am varicocel la testicolul stang (care va trebui operat candva de nu poate strica, calitatea spermei) si chist bilateral.
Durerea era din cauza chisturilor iar sfatul medicului a fost sa ma masturbez sau asa am contacte sexuale mai dese deoarece testiculul tot produce sperma iar in timp ce produce deranjeaza chistul si induce durere (in cazul in care nu te masturbezi periodic)
Durerea era din cauza chisturilor iar sfatul medicului a fost sa ma masturbez sau asa am contacte sexuale mai dese deoarece testiculul tot produce sperma iar in timp ce produce deranjeaza chistul si induce durere (in cazul in care nu te masturbezi periodic)
Multumesc mult pentru ajutor, dar pentru linistea mea am sa fac totusi si eu o radiografie deoarece vad ca nu poate da gres si sa aflu care este 100% cauza.
Mykyei91, ce ti-a zis doctorul. acele chisturi sunt periculoase, ca din nefericire si eu sunt in aceeasi situatie ca tine.
mie doctorul mi-a zis ca nu e nicio problema, dar vreau sa aflu cat mai multe pareri
mie doctorul mi-a zis ca nu e nicio problema, dar vreau sa aflu cat mai multe pareri
A spus ca nu is periculoase si ca nici nu are ce sa le faca.
Mi-a sugerat sa port lenjerie mai stramta sa imi tina testicolele nemiscate si sa ma masturbez mai des ori sa am raporturi sexuale mai dese :D.
P.S: Periculos e varicocelul pe care mi l-au depistat dupa radiografie, acesta poata sa duca in timp la scaderea calitati spermei si apoi la infertilitate.
Mi-a sugerat sa port lenjerie mai stramta sa imi tina testicolele nemiscate si sa ma masturbez mai des ori sa am raporturi sexuale mai dese :D.
P.S: Periculos e varicocelul pe care mi l-au depistat dupa radiografie, acesta poata sa duca in timp la scaderea calitati spermei si apoi la infertilitate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2diferente intre testicole va rog spuneti-mi ce ar putea fi
- 8testicul care nu coboara. ajutor!
- 4durere abdominala, am crezut ca e apendicita. Medicul mi-a zis: anexita
- 1Durere abdominala stinga
- 8De un an amorteli de maini si picioare + dureri de burta
- 0Durere surda testicule
- 2testicul lasat-am 2 zile de la operatia de hernie inghinala
- 4Dureri de abdomen
- 4Dureri in partea superioara a abdomenului.
- 4Rog seriozitate, raspunsul unui ginecolog sau oricine are idee despre ce poate fi vorba
- 1Bubitze, cosuri pe testicule
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 2CT torace si abdomen
- 5dureri abdominale, balonare, senzatie voma...
- 1Dureri abdominale
- 1Palpitatii abdominale
- 2durere in partea dreapta sub coasta si in spate
- 0Senzatie de disconfort langa scrot, simt un fel de umflatura/amortire dar nu exista
- 13Durere abdominala veche Un răspuns vă rog frumos!
- 4Testicule inegale
Mai multe informații despre: Testiculele Abdomenul Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Peritonita
- Infectiile intraabdominale
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Sindromul premenstrual
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: