durere sold
Buna ziua.Ma confrunt cu o durere de sold sting mai bine de o luna de zile la inceput o durere mica dupa care sa accentuat ma doare si o parte din bazin acum durerea este insuportabila la mers deoarece simt tendoanele foarte strinse si muschii amortiti ma doare si chand stau sezut am facut astazi radiografii iar rezultatul trebue sal iau dupa 17. va rog puteti sa ma ajutati cu un diagnostic si mai multe informatii daca o sa mai pot continua cu munca aceasta.va multumesc din suflet.Precizez am 34 ani 1, 68 inaltimea 75 kg muncesc pe santier de 18 ani si nu am avut probleme de genul acesta.
1 comentarii
Buna ziua!
Poate fi o supra-solicitare a soldului sau poate fi un sindrom compresiv lombar, provocate si agravate de greutatea excesiva si de efortul fizic exagerat.
Prin urmare, orice tratament imaginabil presupune tratarea cauzei, adica presupune scaderea in greutate si reducerea drastica a eforturilor fizice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi o supra-solicitare a soldului sau poate fi un sindrom compresiv lombar, provocate si agravate de greutatea excesiva si de efortul fizic exagerat.
Prin urmare, orice tratament imaginabil presupune tratarea cauzei, adica presupune scaderea in greutate si reducerea drastica a eforturilor fizice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De cateva luni am o durere de sold
- 3de 2 luni de cand ma doare extrem de tare soldul stang
- 6Articulatie coxo-femurala umflata - sfaturi
- 3Durere de sold!!!
- 0durere usoara la sold
- 7durere sold suportabile, dar ingrijoratoare
- 12durere acuta sold
- 6ce anume se poate vedea la rmn si daca este absolut necesar sa-l fac?
- 2Dureri sold, ajutor..
- 16am 80 de ani si am coxartroza, de vreo 2 saptamani ma doare soldul din ce in ce mai tare
- 5Dureri in sold de sase luni
- 3Cazatura de scari... lovitura la sold
- 1Am dureri in soldul drept pe coapsa
- 21Durere de sold
- 4durere sold si genunchi
- 2Buna mă interesează investigații la nivelul soldului sau bazinului in orașul Focsani
- 4Durere acuta de sold
- 1Dureri in zona soldului
- 2Dureri foarte ascutite de sold drept
- 5Necroza cap femural post radioterapie
Mai multe informații despre: durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: