Dureri prelungite ale inimii
prblemele au inceput acum aproape un an, am suferit o deceptie m'am consumat timp de 5 zile...si am resimtit puternic dureri (presiuni intepaturi), , Au trecut 4 luni si simptomele au reaparut...si in decembrie au atins apogeul.
Am facut EKGul, electrocardiograma...in ianuarie respectiv in februarie la doi cardiologi diferiti()
Precizez ca primul cardiolog mi'a zis ca am distonie neurovegetativa, al doilea mi-a zis ca nu am nimik.
REZULTATE ECOCARDIOGRAMA IN IANUARIE (primul control)
Ventricul Stang:
Diametru distonic(cm) :42mm
sistola : 28mm
REZULTATE ECOCARDIOGRAMA IN IANUARIE (al doilea control)
Ventricul Stang:
Diametru distonic(cm) 50 mm (3, 5-5, 7)
Diametru sistolic cm) 40mm(2, 3-3, 9)
Ventricul Drept :
Diametru distolic (cm) 29mm (0.7-2.3)
in prezent am dureri in piept prelungite...pe tot parcursul zilei aproape.Durerile sunt precedate de expresia ai inima cat puricele.. (tensiune mica)
sunt aproape sigur ca am o coronara blocata ce priveaza muschiul inimii de sange oxigenat..dar niciun medic nu realizeaza ca trebuie sa previi nu sa combati.
ce pareri aveti?
Am facut EKGul, electrocardiograma...in ianuarie respectiv in februarie la doi cardiologi diferiti()
Precizez ca primul cardiolog mi'a zis ca am distonie neurovegetativa, al doilea mi-a zis ca nu am nimik.
REZULTATE ECOCARDIOGRAMA IN IANUARIE (primul control)
Ventricul Stang:
Diametru distonic(cm) :42mm
sistola : 28mm
REZULTATE ECOCARDIOGRAMA IN IANUARIE (al doilea control)
Ventricul Stang:
Diametru distonic(cm) 50 mm (3, 5-5, 7)
Diametru sistolic cm) 40mm(2, 3-3, 9)
Ventricul Drept :
Diametru distolic (cm) 29mm (0.7-2.3)
in prezent am dureri in piept prelungite...pe tot parcursul zilei aproape.Durerile sunt precedate de expresia ai inima cat puricele.. (tensiune mica)
sunt aproape sigur ca am o coronara blocata ce priveaza muschiul inimii de sange oxigenat..dar niciun medic nu realizeaza ca trebuie sa previi nu sa combati.
ce pareri aveti?
1 comentarii
mentionez ca am 24 ani, greutate 68 kg, inaltime 1.79, nu exista antecedente in familie de boli de inima
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: