Dureri oase copil 10 ani.ajutor
Buna ziua
Copilul meu acuza dureri de oase din luna august.A avut 2 entorsa la glezna, o entorsa la genunchi si o fisura în zona oaselor ischio pubiene.
Am fost cu el la medicul ortoped pediatrie si a primit tratament cu nurofen 10 zile si repaus de la fotbal.
După terminarea testamentului încă acuza dureri de genunchi.
Calciu si magneziu sunt în limite de jos si fotfastaza alcalina este 360.
Precizez ca, copilul este jucător de fotbal si toata vara a facut antrenamente intense.
Din cauza pandemiei nu pot sa ajung cu el la Cluj la dr ortoped si nu stiu ce poate să fie.
Va rog sa ma ajutati
Ce alte analize pt oase sa ii fac?
Va multumesc pt raspuns !
Copilul meu acuza dureri de oase din luna august.A avut 2 entorsa la glezna, o entorsa la genunchi si o fisura în zona oaselor ischio pubiene.
Am fost cu el la medicul ortoped pediatrie si a primit tratament cu nurofen 10 zile si repaus de la fotbal.
După terminarea testamentului încă acuza dureri de genunchi.
Calciu si magneziu sunt în limite de jos si fotfastaza alcalina este 360.
Precizez ca, copilul este jucător de fotbal si toata vara a facut antrenamente intense.
Din cauza pandemiei nu pot sa ajung cu el la Cluj la dr ortoped si nu stiu ce poate să fie.
Va rog sa ma ajutati
Ce alte analize pt oase sa ii fac?
Va multumesc pt raspuns !
4 comentarii
Buna ziua,
De fapt, situatia este infinit mai simpla decat v-o imaginati.
Foot-ball-ul este o activitate fabulos de agresiva pentru intregul aparat locomotor, pe care-l distruge rapid, indiferent de varsta.
Nu va poate ajuta ortopedul si nici un fel de analiza. Pur si simplu trebuie sa indepartati factorul agresor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
De fapt, situatia este infinit mai simpla decat v-o imaginati.
Foot-ball-ul este o activitate fabulos de agresiva pentru intregul aparat locomotor, pe care-l distruge rapid, indiferent de varsta.
Nu va poate ajuta ortopedul si nici un fel de analiza. Pur si simplu trebuie sa indepartati factorul agresor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va multumesc pt raspuns domnule doctor.Ma simt mult mai liniștită după raspunsul dumneavoastra.
In urma repausului pe care l a urmat, băiețelul meu a suferit o depresie si am fost sfătuită să l las sa reînceapă antrenamentele.
După reînceperea lor, au început si durerile si credeam ca are ceva probleme mai grave la oase.
Va multumesc inca o data.
In urma repausului pe care l a urmat, băiețelul meu a suferit o depresie si am fost sfătuită să l las sa reînceapă antrenamentele.
După reînceperea lor, au început si durerile si credeam ca are ceva probleme mai grave la oase.
Va multumesc inca o data.
Nu sunt excluse "probleme la oase", dar sunt extrem de putin probabile, mai ales ca suferinta inceteaza la oprirea factorului agresor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua.Va multumesc frumos pentru raspuns.
Multă sănătate!
Multă sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri ale articulatiilor
- 2dureri osteo-articulare.
- 19durere in incheietura mainii
- 6Boala Behcet - informatii, sfaturi
- 12Pete rosii, picioare umflate, dor incheieturile!
- 9infectii ale amigdalelor insotite de dureri de oase
- 17Durere in coapsa stanga
- 14as vrea sa ma jutati daca se poate cu un diagnostic, cu un tratament pentru aceste analize.
- 4dureri de oase ingrozitoare
- 4dureri de degete
- 5durei osoase, musculare
- 2Dureri oase
- 4durere coate si antebrate simetrice
- 7dureri sistem articular
- 6Interpretare RMN articulatie radio-carpiana stanga nativ
- 9Durere articulații mana stângă.
- 2Dure de oase - 74 ani
- 8As avea nevoie de o părere - dureri în zona tibiei la ambele picioare
- 1Dureri osteoarticulare sau alta problema?
Mai multe informații despre: durerile de picioare la copii durerea osteoarticulara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: