Dureri de oase ce evolueaza rapid
Iar intreb pentru o cunostinta. Problema e asa:
Din toamna i s-au instalat dureri in zona umarului drept si la putin timp si la stingul. Acum durerea o simte mai puternic pe osul lung (de la umar spre cot) si, spune ea, ceva ascutit de parca s-ar goli osul pe dinauntru.
A facut fizioterapie dar a intrerupt pentru ca se simtea din ce in ce mai rau iar durerile s-au accentuat. Chiar cu medicamente tot simte durerea.
Intrebarea este: e posibil sa fie vreo boala infectioasa, ceva de genul unui virus/microb care sa-i atace oasele si sa nu ajute (sau sa agraveze!!) fizioterapia?
Multumum impreuna!
Din toamna i s-au instalat dureri in zona umarului drept si la putin timp si la stingul. Acum durerea o simte mai puternic pe osul lung (de la umar spre cot) si, spune ea, ceva ascutit de parca s-ar goli osul pe dinauntru.
A facut fizioterapie dar a intrerupt pentru ca se simtea din ce in ce mai rau iar durerile s-au accentuat. Chiar cu medicamente tot simte durerea.
Intrebarea este: e posibil sa fie vreo boala infectioasa, ceva de genul unui virus/microb care sa-i atace oasele si sa nu ajute (sau sa agraveze!!) fizioterapia?
Multumum impreuna!
4 comentarii
parere:
un TEST pentru.osteoporoza..(50 lei)
si daca dr endocrinolog considera,
iata..si un tratament.
ii doresc sanatate.
cele bune,
un TEST pentru.osteoporoza..(50 lei)
si daca dr endocrinolog considera,
iata..si un tratament.
ii doresc sanatate.
cele bune,
Buna ziua!
Osteoporoza nu determina dureri de tip radicular (cervico-brahialgii), in general nu determina nici o suferinta, fiind mai curand o potentialitate de aparitie a fracturilor, atata tot!!!!.
Este vorba despre un sindrom compresiv cervical (de tip hernie de disc cervicala), motiv pentru care trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Osteoporoza nu determina dureri de tip radicular (cervico-brahialgii), in general nu determina nici o suferinta, fiind mai curand o potentialitate de aparitie a fracturilor, atata tot!!!!.
Este vorba despre un sindrom compresiv cervical (de tip hernie de disc cervicala), motiv pentru care trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
scuze d-le Doctor,
mie asa mi s-a recomandat,
am facut tratament ulterior cu Bonviva si..iata totu-i ok.
Va doresc sanatate si O primavara frumoasa!
cele bune,
mie asa mi s-a recomandat,
am facut tratament ulterior cu Bonviva si..iata totu-i ok.
Va doresc sanatate si O primavara frumoasa!
cele bune,
Nu ne-am mai intilnit azi, nu stiu dar presupun ca o fi facut testul de osteoporoza. Multumesc domnule doctor, ii voi spune sa ceara trimitere la neurochirurgie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Violonista cu probleme la mana stanga.
- 9probleme ale articulatiilor muschilor si tendoanelor
- 10dureri de oase in timpul alaptatului
- 70dureri de incheieturi...
- 6Ma dor incheieturile si picioarele
- 6Boala Behcet - informatii, sfaturi
- 9infectii ale amigdalelor insotite de dureri de oase
- 9fara diagnostic: am dureri puternice in tot corpul
- 6am observat ca imi pocnesc si ma dor articulatiile de cateva luni
- 4dureri de degete
- 15Dureri groaznice asupra membrelor superioare si inferioare
- 27dureri deget picior şi oase
- 4durere coate si antebrate simetrice