Dureri la picior dupa operatia de bypass aorto bifemural
In urma cu cinci luni am fost operat de bypass aorto bifemural operatia fiind reusita. La piciorul stang unde circulatia sanguina era 0 s-a relizat revascularizarea. Problema este ca simptomele pe care le aveam inainte de operatie nu s-au ameliorat ba chiar s-au accentuat dupa operatie. Ma refer la usturimi, intepaturi, socuri electrice, presiune dureroasa in laba piciorului, neputinta de a avea control asupra ei ( este amortita ), senzatia ca laba piciorului nu-mi apartine. Chirurgul care m-a operat mi-a recomandat sa merg cat mai mult pe jos dar dupa ce parcurg o anumita distanta incepe sa ma usture talpa sa ma intepe si sa ma arda, si din aceasta cauza nu pot merge prea mult fiind nevoit sa ma opresc. Va rog sa-mi spuneti daca exista remediu pentru aceste dureri deoarece imi creaza o stare foarte neplacuta de nervozitate de nesiguranta si un stress continuu, motive din care cauza nu sunt in stare sa ma concentrez si sa-mi rezolv problemele de zi cu zi.
Multumesc,
Multumesc,
1 comentarii
Parerea mea este ca trebuie sa va adresati tot chirurgului care v-a operat. El stie cel mai bine ce a facut si in ce proportie s-a refacut vascularizatia. Fara date exacte, fara a cunoaste niste parametri, este greu sa va dea cineva un sfat.
Se pot face si tratamente naturiste ajutatoare care pot avea un efect foarte bun. Dar daca nu s-au facut, sunt necesare investigatii pentru a vedea cum stati acum. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima:
dr Petre Muresan
Se pot face si tratamente naturiste ajutatoare care pot avea un efect foarte bun. Dar daca nu s-au facut, sunt necesare investigatii pentru a vedea cum stati acum. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima:
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Ma dor picioarele, mai ales in profunzime. Ar putea fi varice?
- 2durere difuza in piciorul stang, partea interioara
- 12dureri picioare noaptea
- 64dupa o zi in care am mers mult, seara ma dor foarte tare picioarele
- 12dubla fractura tibie+peroneu - dureri usturimi arsuri insuportabile in talpa
- 8rotula sarita pentru prima data, in urma unei fandari
- 4dureri picioare (gambe)
- 2durere de picior la copil 9 ani
- 4va rog sa imi raspundeti, dureri de picioare la 2 ani si 4 luni!
- 1Dureri in labele picioarelor
- 1Durere intensa picior
- 1durere picior
- 6Durere laba piciorului
- 3hematom subdural subacut emisferic INR (în medie 15-20 HU)
- 1Cumplita durere de picior
- 1Durere si amorteala la piciorul drept
- 1Dureri picior de 2 saptamani
- 4Dureri de picior si spate
- 0Formațiune tumorala picior copil 8 ani
- 3Ma doare piciorul stang
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: