durere picior amortire inima
Buna ziua,
In urma fumarii unei substante interzise acum 2 zile inima mi-a inceput sa bata foarte tare..si-am inceput sa simt un disconfort in piciorul drept. Tin sa mentionez ca a fost prima (si ultima) data cand am incercat asa ceva. In acea seara imi simteam piciorul putin amortit si acelasi disconfort in partea de sus a piciorului (aproape de zona inghinala si muschii fesieri). A doua zi a aparut o durere usoara (asemeni febrei musculare). Piciorul arata normal, nu au aparut pete/vanatai/ nu ma doare cand calc mai tare si pulsul este normal. Am fost si la doctorul cardiolog, mi-am facut electrocardiograma si ecografie la inima si ambele au iesit bune. Desi doctorul mi-a spus ca nu au legatura acele batai alerte cu durerea de la picior, eu tot nu sunt foarte sigur pentru ca stiu prea bine ca nu am cazut/ m-am lovit si ca in momentul in care inima imi batea foarte tare incepea si picorul sa-mi amorteasca. As dori sa aflu mai multe pareri? Poate avea legatura aceasta durere cu inima? Multumesc mult!
In urma fumarii unei substante interzise acum 2 zile inima mi-a inceput sa bata foarte tare..si-am inceput sa simt un disconfort in piciorul drept. Tin sa mentionez ca a fost prima (si ultima) data cand am incercat asa ceva. In acea seara imi simteam piciorul putin amortit si acelasi disconfort in partea de sus a piciorului (aproape de zona inghinala si muschii fesieri). A doua zi a aparut o durere usoara (asemeni febrei musculare). Piciorul arata normal, nu au aparut pete/vanatai/ nu ma doare cand calc mai tare si pulsul este normal. Am fost si la doctorul cardiolog, mi-am facut electrocardiograma si ecografie la inima si ambele au iesit bune. Desi doctorul mi-a spus ca nu au legatura acele batai alerte cu durerea de la picior, eu tot nu sunt foarte sigur pentru ca stiu prea bine ca nu am cazut/ m-am lovit si ca in momentul in care inima imi batea foarte tare incepea si picorul sa-mi amorteasca. As dori sa aflu mai multe pareri? Poate avea legatura aceasta durere cu inima? Multumesc mult!
2 comentarii
Mai conteaza DACA
are sau nu legatura?!
ma bucur c-ai scris si cred ca ASA vei face:
"Tin sa mentionez ca a fost prima (si ultima) data cand am incercat asa ceva."
iti doresc O VIATA-ASA CUM TI-O DORESTI
cele bune,
are sau nu legatura?!
ma bucur c-ai scris si cred ca ASA vei face:
"Tin sa mentionez ca a fost prima (si ultima) data cand am incercat asa ceva."
iti doresc O VIATA-ASA CUM TI-O DORESTI
cele bune,
Etnobotanicele sunt niste porcarii..stiam asta si inainte dar se pare ca asta mi-a trebuit pentru a ma convinge. Cat despre picior...conteaza pentru linistea mea pentru ca de-atunci numai la asta ma gandesc si-am citit un car de informatii pe internet dar sper ca e doar paranoia. Numai bine si dumneavoastra
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 17dureri de maini si de picioare
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 782 degete amortite
- 5m-am trezit cu fata, mana stanga si picioarele amortite de la genunchi in jos
- 1Amorteala si furnicaturi la nas de 3 zile
- 3cateodata ma doare un tendon de la laba piciorului
- 13poliartrita reumatoida?
- 37Vreau sa inteleg si eu mai exact ce am!!!
- 13Imi amorteste capul
- 7durere picior stang
- 5dureri sub fesa dreapta cand ma aplec
- 2dupa 3 zile de la anestezia dentara am in continuare buza inferioara, 3 dinti si barbia amortite
- 0durere in soldul stang.Se lasa durerea pe picior cateodata insuportabila.
- 1durerea intepatoare cvadriceps
- 1Durere in spatele genunchiului
- 1Buza superioara amortita. Simt ca niste ace.
- 1Durere si umflatura antepcior
- 0Hematom sau formațiune tumorala copil 8 ani
- 0Parestezie cutanata
Mai multe informații despre: Durerea la picior Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: