prostata va rog sa-mi dati un raspuns
varsta 73 ani
diagnostic histopatologic
apex stang:tesut leiomiomatos si cateva glande prostatice dilatate, cu proiectii papilare intraluminale
mijloc drept:tesut leiomiomatos;la periferia sectiunii 2-3 glande atrofice, cu displazii epiteliale severe
baza stanga:glande prostatice cu structura neregulata cu displazii epiteliale de grade diferite, cu aspecte de rupere a membranei bazale si infiltrare a stromiei.aspectul este al unui adenocarcinom GII
diagnostic histopatologic
apex stang:tesut leiomiomatos si cateva glande prostatice dilatate, cu proiectii papilare intraluminale
mijloc drept:tesut leiomiomatos;la periferia sectiunii 2-3 glande atrofice, cu displazii epiteliale severe
baza stanga:glande prostatice cu structura neregulata cu displazii epiteliale de grade diferite, cu aspecte de rupere a membranei bazale si infiltrare a stromiei.aspectul este al unui adenocarcinom GII
2 comentarii
In termeni uzuali, este vorba despre un cancer de prostata. Ar fi indicata operatia.
un sfat va rog
de ceva timp urinez foarte des si simt ca nu urinez complet si din cand in cand ma doare si spatele si plus de asta "mihaitza" al meu nu se scoala in totalitate
varsta 18 ani
de ceva timp urinez foarte des si simt ca nu urinez complet si din cand in cand ma doare si spatele si plus de asta "mihaitza" al meu nu se scoala in totalitate
varsta 18 ani
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4operatie de prostata cu aparatul green laser
- 455Cancer Prostata
- 3prostata avansata
- 26Cancer de prostata
- 0probleme cu prostata?
- 8operat de doua ori, ce sa fac?
- 188cancer de prostata
- 4Adk de prostata
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 38Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic
- 5adenocarcinom de prostata
- 2afectiunea prostatei
- 3referitor prostatita cronica si adenom de prostata
- 4boli varstnici: prostata + dureri articulare
- 1durere in zona dintre anus si scrot
- 0Durere intre testicule si anus
- 2prostatita cronica
- 0Analize prostata
- 5Analize prostata
Mai multe informații despre: Prostata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: