cind barbatii au probleme cu prostata | Forumul Medical ROmedic

cind barbatii au probleme cu prostata

14-10-2009
gicadmtr
Nu este medic/terapeut
gicadmtr
ce dureri au?
5 comentarii
0
01-11-2009, ora 11:58
iacob29
Nu este medic/terapeut
iacob29
Da este buna intrebarea, dar barbati ca si femeile au si ei suferintele lor. Prostata nu doare, numai ca urineaza din in ce mai putin si uneori se simte cu vezica plina si nu poate urina. Numai un examen medical la doctorul de specialitate va demonstra daca are prostata. Numai dupa examen va urma daca este cazul un tratament sau interventie medicala.
. inca mai sunt si alte boli specifice barbatilor si care trebuiesc luate in seama.
0
15-11-2009, ora 12:58
albertz
Nu este medic/terapeut
albertz
tatal meu de ceva timp are foarte mari dureri de rinichi iar toata durerea i se lasa in picior continuand cu dureri de penis si de testicule.a fost la un medic urolog di i-a zis ca are un inceput de prostata.imi puteti spune ce poate lua pt a putea sa isi amelioreze cat de cat durerea?are momente cand plange ca un copil de durere.va rog sa-mi dati un raspuns
0
15-11-2009, ora 20:14
iacob29
Nu este medic/terapeut
iacob29
Da, acum pot sa-ti dau un raspuns, si eu am trecut prin aceste dureri, durerile proveneau de la o PIETRICICA care bloca iesirea urinei de la rinichi la vezica. Tratamentul care l-am urmat a fost NO-SPA SI ketanol forte.Se poate completa cu un URINAL (este pentru infectie a cailor urinare). Este o medicatie foarte buna pentru aceasta problema (boala) dar urmat de consumul zilnic de ciaiuri de cozi de cirese sau matase de porumb cam 2- 3 litri ( se gaseste la farmacie si nu este scump). In 3- 4 zile scapa de acele pietricele pe care le elimina ( asta in cazul in care pietricelele sunt de dimensiuni mici).
La controlul ecografic nu au fost depistate pietricelele. ( am facut doua ecografii in trei zile ).
Aceasta boala se numeste BLOCAJ RENAL si nu este de glumit sau de neglijat!!!!
Insanatosire grabnica tatalui tau!
0
16-11-2009, ora 12:50
albertz
Nu este medic/terapeut
albertz
iti multumesc foarte ult pentru raspuns.sper sa dea rezultate.no-spa si keton ia si cei drept e ca-i trece pt putin timp.dar vom incerca cu urinal si ceaiuri.astazi s-a dus sa-si faca ecograful sper sa fie bine.DOAMNE AJUTA!
0
16-11-2009, ora 21:52
iacob29
Nu este medic/terapeut
iacob29
este foarte important sa urmeze un tratament cu Ketanol forte, NO-SPA, Urinal si bineinteles sa bea ceaiuri foarte mult. Il va ajuta cu siguranta.
Sa auzim de bine!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Simptome frecvente în cancerul de prostată - când mergem la medic?
  • Beneficiile practicării yoga pentru sănătatea prostatei
  •