cind barbatii au probleme cu prostata
5 comentarii
Da este buna intrebarea, dar barbati ca si femeile au si ei suferintele lor. Prostata nu doare, numai ca urineaza din in ce mai putin si uneori se simte cu vezica plina si nu poate urina. Numai un examen medical la doctorul de specialitate va demonstra daca are prostata. Numai dupa examen va urma daca este cazul un tratament sau interventie medicala.
. inca mai sunt si alte boli specifice barbatilor si care trebuiesc luate in seama.
. inca mai sunt si alte boli specifice barbatilor si care trebuiesc luate in seama.
tatal meu de ceva timp are foarte mari dureri de rinichi iar toata durerea i se lasa in picior continuand cu dureri de penis si de testicule.a fost la un medic urolog di i-a zis ca are un inceput de prostata.imi puteti spune ce poate lua pt a putea sa isi amelioreze cat de cat durerea?are momente cand plange ca un copil de durere.va rog sa-mi dati un raspuns
Da, acum pot sa-ti dau un raspuns, si eu am trecut prin aceste dureri, durerile proveneau de la o PIETRICICA care bloca iesirea urinei de la rinichi la vezica. Tratamentul care l-am urmat a fost NO-SPA SI ketanol forte.Se poate completa cu un URINAL (este pentru infectie a cailor urinare). Este o medicatie foarte buna pentru aceasta problema (boala) dar urmat de consumul zilnic de ciaiuri de cozi de cirese sau matase de porumb cam 2- 3 litri ( se gaseste la farmacie si nu este scump). In 3- 4 zile scapa de acele pietricele pe care le elimina ( asta in cazul in care pietricelele sunt de dimensiuni mici).
La controlul ecografic nu au fost depistate pietricelele. ( am facut doua ecografii in trei zile ).
Aceasta boala se numeste BLOCAJ RENAL si nu este de glumit sau de neglijat!!!!
Insanatosire grabnica tatalui tau!
La controlul ecografic nu au fost depistate pietricelele. ( am facut doua ecografii in trei zile ).
Aceasta boala se numeste BLOCAJ RENAL si nu este de glumit sau de neglijat!!!!
Insanatosire grabnica tatalui tau!
iti multumesc foarte ult pentru raspuns.sper sa dea rezultate.no-spa si keton ia si cei drept e ca-i trece pt putin timp.dar vom incerca cu urinal si ceaiuri.astazi s-a dus sa-si faca ecograful sper sa fie bine.DOAMNE AJUTA!
este foarte important sa urmeze un tratament cu Ketanol forte, NO-SPA, Urinal si bineinteles sa bea ceaiuri foarte mult. Il va ajuta cu siguranta.
Sa auzim de bine!!
Sa auzim de bine!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Oare am probleme cu prostata?
- 0prostata si alcoolul...
- 17suspect cancer de prostata
- 4operatie de prostata cu aparatul green laser
- 4s-a operat de prostata acum aproape o luna de zile
- 14cancer prostata
- 0urinarea frecventa, prostata
- 5legat de prostata
- 4Adk de prostata
- 3Probleme prostata
- 24va rog sa ma lamuriti ce este cu acea hematurie, ce a putut sa o provoace?
- 30Adenocarcinom prostatic grad ||| de diferentiere, Scor Gleason:4+3=7.
- 5radioterapie in cazul cancerului de prostata
- 1DURERI GENITALE BATRAN 83 ANI
- 0operatie-prostata
- 0Durere intre testicule si anus
- 2prostatita cronica
- 0Analize prostata
- 0Analize prostata
Mai multe informații despre: Prostata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: