Dureri dupa 4 luni de la operatia de varice
Buna ziua,
Acum 4 luni m-am operat de varice la ambele picioare. La dreptul, vena principala nu a fost inlaturata ci doar una tranzitorie.
Pana cum cateva saptamani, deasupra genunchiului aveam inca o zona amortita. De cateva saptamani a inceput sa ma arda pe dinauntru insa nu este o durere insuportabila. Totusi, daca ating ma doare, nu prea pun mana pe locul acela iar cand ma arde spontan la fel, nu pot face nimic caci orice atingere ma doare.
Credeti ca ar putea fi o infectie sau e normal sa simt tot felul de senzatii neplacute in decursul unui an dupa operatie?
Va multumesc,
Andreea
Acum 4 luni m-am operat de varice la ambele picioare. La dreptul, vena principala nu a fost inlaturata ci doar una tranzitorie.
Pana cum cateva saptamani, deasupra genunchiului aveam inca o zona amortita. De cateva saptamani a inceput sa ma arda pe dinauntru insa nu este o durere insuportabila. Totusi, daca ating ma doare, nu prea pun mana pe locul acela iar cand ma arde spontan la fel, nu pot face nimic caci orice atingere ma doare.
Credeti ca ar putea fi o infectie sau e normal sa simt tot felul de senzatii neplacute in decursul unui an dupa operatie?
Va multumesc,
Andreea
2 comentarii
Normal nu este. Si eu am fost operata acum vreo 15 ani si niciodata dupa operatie nu m-a durut. Sper sa nu te fi operat la medicul arab din Bucuresti (care-si facea reclamala TV)... am auzit mai multi cu complicatii dupa. Sanatate
Multumesc pentru raspuns, nu m-am operat la dansul, m-am operat in strainatate insa doctorul de aici mi-a spus la telefon ca probabil durerea e de la muschi sau de la genunchi, sa nu imi fac griji ca n-are cum sa fie de la operatie fiindca operatia a decurs bine insa nu e de la muschi, simt ca e exact locul care a fost anesteziat inca de la operatie iar acum ma arde locul respectiv si unoeri aceeasi senzatie o resimt prin tot piciorul insa acolo e mai accentuata. Nu e o durere insuportabila insa mi-era teama sa nu fie cumva o complicatie,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3operatia de varice - cost?
- 11Varice - operatie, unde?
- 38Dupa operatie de varice!
- 13Indicatie operatie varice..care este cea mai sigura si mai usoara interventie?
- 3operatie varice
- 4complicatii dupa operatia de varice
- 2Am voie sa zbor cu avionul dupa o operatie la picior de varice?
- 0Operație varice, m-am hotărât
- 0După operatia clasica de varice
- 1Hematom dupa operatie
- 2Operatie prin metoda cu abur
- 1Operatie varice in Belgia !!
- 1Crosectomie și stripping safenian
- 0Operație de varice
Mai multe informații despre: operatia varicelor senzatie neplacuta dupa operatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: