Dureri de urechi

De un timp pot spune o lună, au început să mă doară ambele urechi. Pe zi ce trecea s-au agravat. Simt o durere gen în interior nu știu, parcă mă dor împreună cu amigdalele.. Mă dor când mestec. Iar daca înghit ma dor Dacă ridic puțin tonul simt o durere surda.
Menționez ca foloseam bețe de urechi zi de zi. Era data ca insistam pentru ca se simțea o senzație plăcută.
Menționez ca foloseam bețe de urechi zi de zi. Era data ca insistam pentru ca se simțea o senzație plăcută.
2 comentarii

1. Dacă durerea este însoțită de auz scăzut. Da.. Poate fi un dop de ceara care apasă pe timpan și e cazul de orl
2. Durerea poate sa vina în ureche pe nervul trigemen de la infecții dentare. E o durere mai mult seara și noaptea
3. Durerea de la gat și amigdale tot poate radia în ureche. Este caracteristic persoanelor cu Alimentație Incorecta care fac reflux gastro esofagian în somn. E o inflamație întreținută de Acidul gastric
2. Durerea poate sa vina în ureche pe nervul trigemen de la infecții dentare. E o durere mai mult seara și noaptea
3. Durerea de la gat și amigdale tot poate radia în ureche. Este caracteristic persoanelor cu Alimentație Incorecta care fac reflux gastro esofagian în somn. E o inflamație întreținută de Acidul gastric

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 10dureri de urechi si masele in sarcina
- 3dureri mari de gat si urechi
- 40durere langa ureche!
- 10Dureri de ureche
- 1Dureri puternice in zona urechii
- 6Baiatul 4 ani si 3 luni: nas infundat, dureri de urechi
- 1Durere ureche
- 4de ceva timp ma tot dor urechile
- 2Durere ureche
- 1durere puternica in urechii dupa suflarea nasului?
- 1Dureri ureche-gura
- 0dureri de cap, ceafa, urechi, etc
- 1Dureri de urechi
- 2Durere ureche
- 2Durere de ureche
- 1Lamuriri pana la consult - dureri de urechi, dificultati de inghitire, de vorbire
- 1Bubite conduct auditiv extern
- 1Durere ureche fetiță 9ani
Mai multe informații despre: Durere de urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: