Dureri de urechi

De un timp pot spune o lună, au început să mă doară ambele urechi. Pe zi ce trecea s-au agravat. Simt o durere gen în interior nu știu, parcă mă dor împreună cu amigdalele.. Mă dor când mestec. Iar daca înghit ma dor Dacă ridic puțin tonul simt o durere surda.
Menționez ca foloseam bețe de urechi zi de zi. Era data ca insistam pentru ca se simțea o senzație plăcută.
Menționez ca foloseam bețe de urechi zi de zi. Era data ca insistam pentru ca se simțea o senzație plăcută.
2 comentarii

1. Dacă durerea este însoțită de auz scăzut. Da.. Poate fi un dop de ceara care apasă pe timpan și e cazul de orl
2. Durerea poate sa vina în ureche pe nervul trigemen de la infecții dentare. E o durere mai mult seara și noaptea
3. Durerea de la gat și amigdale tot poate radia în ureche. Este caracteristic persoanelor cu Alimentație Incorecta care fac reflux gastro esofagian în somn. E o inflamație întreținută de Acidul gastric
2. Durerea poate sa vina în ureche pe nervul trigemen de la infecții dentare. E o durere mai mult seara și noaptea
3. Durerea de la gat și amigdale tot poate radia în ureche. Este caracteristic persoanelor cu Alimentație Incorecta care fac reflux gastro esofagian în somn. E o inflamație întreținută de Acidul gastric

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 3dureri mari de gat si urechi
- 0Durere cap si ureche!
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 5Zgomote si durere in ureche
- 39nas infundat, dureri de urechi
- 7Pocnituri in ureche
- 3dureri de masea, tample si ureche
- 2dureri, usturime in git, febra
- 3otalgie urechea dreapta de cativa ani
- 1Sinuzita persistenta
- 1Durere de ureche
- 2Durere de ureche
- 2Mă doare amigdala stângă, cu tot cu urechea stângă cand înghit!
- 1Lamuriri pana la consult - dureri de urechi, dificultati de inghitire, de vorbire
- 0Durere de urechi, nas infundat.
- 4Durere de urechi.
- 7Durere ureche stânga, în timpul condusului și după (3-4 ore), apoi cedează
Mai multe informații despre: Durere de urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: