dureri de umar carora nu le-am dat mare importanta

09-03-2008
carola
Nu este medic/terapeut
carola
in urma cu ceva vreo sapt-doua a inceput sa ma doara umarul. Nu prea am dat prea mare importanta, mi-am achizitionat o crema diclofenac si am crezut ca rezolv problema. numai ca durerea nu dispare ma doare umarul si toata mana stanga, aceeasi senzatie ca atunci cand ai febra musculara si parca nu am putere in mana respectiva.
Mi-am pus problema sa nu fie de la san, numai ca in urma cu 6 luni mi-am facut o ecografie mamara si a iesit ok, si mi-am facut un set de analize de sange care au iesit tot ok(in luna noiembrie).Ce sa fac, oare imi fac griji degeaba sau sa-mi repet o ec mamara. OARE FAC DIN TANTAR ARMASAR? Mentionez ca am avut probleme de sanatate spasmofilie, atac de panica si de-atunci parca ma ingrijorez din orice.
Va rog dati-mi un sfat!
6 comentarii
0
09-03-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Buna!
Din cate am reusit sa inteleg din toate mesajele tale postate pe forum...reese ca ei o problema la coloana(poate o hernie de disc)
Ai facut investigatii la coloana?(radiografii, RMN, CT?)
Umarul poate durea de la o problema la vertebrele cervicale sau toracici.
0
09-03-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
e
0
10-03-2008, ora 00:00
carola
Nu este medic/terapeut
carola
nu, nu am facut investigatii la coloana.Si cred ca nici nu ar fi de recomandat dat fiind faptul ca in urma cu 2 luni am avut spasmofilie, iar medicul nestiind un diagnostic concret mi-a dat sa fac o serie de investigatii tomografie craniana, radiografie pulmonara, ecografie tiroidiana.Vreau sa va intreb daca mi-am facut ecografie mamara de 6 luni sa-mi mai repet o eco mamara????????
0
10-03-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
nu. nu este cazul. dar un consult la reumatologie trebue sa faci!
0
26-03-2008, ora 00:00
carola
Nu este medic/terapeut
carola
am ajuns sa cred ca poate fi o problema de la coloana.Vreau sa spun ca am nascut in urma cu 4 ani prin cezariana, si mi-am reinceput activitatea destul de repede.Odata un medic mi-a spus ca ar putea fi o problema pe viitor, si tinand cont ca ar trebui sa fac si o operatie estetica la sani (deoarece am o diferenta de marime la unul din sani)unul fiind mult mai mare ca si celalalt.
0
27-03-2008, ora 00:00
sandric56
Nu este medic/terapeut
sandric56
PAREREA MEA ESTE CA AVETI CEVA GEN PSH, SAU SINDROM DUREROS.ATUNCI TREBUIE SA FACETI NISTE PROCEDURI DE FIZIOTERAPIE ASOCIATE CU MASAJ.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: