Analize bune, sarcini pierdute

07-02-2019
Livia L.
Nu este medic/terapeut
Livia L.
Buna ziua,

Anul trecut am avut o sarcina oprita din evolutie la 6 sapatamani in urma careia am suferit un chiretaj.
La 4 luni dupa chiretaj am observat, cu o zi inaintea ciclului menstrual, niste simtome asemanatoare primei sarcini (scurgeri maronii) asa ca am decis sa merg la beta HCG. In urma analizei am realizat ca am fost gravida iar sarcina s-a oprit iar din evolutie.
Ciclul menstrual a venit normal.
Analizele la sange, urina cat si cele de trombofilie sunt bune. Ciclul menstrual este regulat, foarte rar am avut intarzieri de o zi.
Doctorul ginecolog ma sfatuieste sa mai incerc sa raman gravida dar teama de a pierde iar o sarcina nu prea ma ajuta in acest sens. Momentan iau doar acid folic.
Va rog sa ma sfatuiti ce alte analize ar mai fi cazul sa fac sau in ce directie sa ma indrept.

Multumesc de intelegere!
1 comentarii
0
11-02-2019, ora 16:58
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

din pacate nici un medic nu va poate oferi garantii, aveti incredere in medical dvs sau mergeti la un alt medic obstetrician si ascultati recomandarile. Puteti incerca si sesiuni de psihoterapie care va pot ajuta sa gestionati teama de a pierde sarcina

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: