Dureri de oase
Cam de 3 luni am dureri in jurul gleznelor.Cand ma dau jos din pat sau cand ma ridic dupa scaun, canapea ma dor foarte rau si cand merg la fel.La fel si umerii.Ce ma indrumati sa fac?Va multumesc
4 comentarii
Buna ziua
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: varsta, greutate/inaltime, eforturi practicate zilnic, sporturi practicate, antecedente vasculare, metabolice, reumatologic/inflamatorii, neurochirurgicale etc.
Asteptam informatii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: varsta, greutate/inaltime, eforturi practicate zilnic, sporturi practicate, antecedente vasculare, metabolice, reumatologic/inflamatorii, neurochirurgicale etc.
Asteptam informatii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Da aveti dreptate am 38 ani 82 kg di 1, 64 nu am suferit de nici o boala nu fac sport si unde lucrez fac curatenie dar de 1 luna sunt a casa
Interventii chirurgicale doar cezariana si apenticita
Edemul (umflarea) gleznelor este datorat celor 25 kg in exces si efortului fizic excesiv, care au afectat profund articulatiile (artroza), dar si circulatia venoasa periferica.
NU exista nici o solutie pentru a putea continua aceste eforturi, la aceasta greutate.
Artroza (distrugerea articulatiilor) se agraveaza progresiv, in functie de solicitarea mecanica a acestor articulatii (greutate, efort).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
NU exista nici o solutie pentru a putea continua aceste eforturi, la aceasta greutate.
Artroza (distrugerea articulatiilor) se agraveaza progresiv, in functie de solicitarea mecanica a acestor articulatii (greutate, efort).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri dupa vindecarea unei fracturi externe la picior
- 22dureri articulare in special la glezna in partea dreapta
- 119recuperare picior dupa gips
- 3durere glezne
- 3Glezna 'moale' sau platfus
- 4Glezna piciorului umflata nu mai trece
- 3umflatura sub glezna piciorului in interior
- 14Durere la tendon si in jurul gleznei
- 7Dureri de glezna noaptea
- 21Glezna umflata, insotita de dureri...
- 11glezna cu probleme
- 6La o entorsa (glezna) cate zile de gips ar fi necesare?
- 5Problema la glezna dreapta
- 3Gleza umflata fara durere
- 3Glezna umflata
- 1Umflatura glezna nedureroasa
- 0Intrebare dureri la glezna dreapta
- 0Amorteala la apasare pe glezna, dupa homeomezoterapie
- 3Ajutor urgenttt, va rog! Mi-a venit rezultatul la radiografie gleznă
- 1Glezna dreapta RMN
Mai multe informații despre: glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: