dureri de articulatii, mai accentuate in partea dreapta
buna ziua. am dureri la sold, mai accentuat dreapta.si inghinal, cateodata am dureri si la osul iliac. am fost la ortopedie si la raze. diagnostic:coxatroza bilaterala -tratament:Nemesulida, Arcoxia, Ketoral 1/ zii.Dupa 2 zile m-am umflat sub ochi, dupa 5 zile tot corpul si atunci am intrerupt tratamentul.durerile au revenit. Ce ma deranjeaza mai tare sunt dureriile intense la umar, sold care apar in a doua jumatate a somnului indiferent ca e noapte sau zi. Am fost operata de 2 ori cu hernie de disc L4-5, odata st. si dupa 10 ani dr. Recent mi s-a facut rezectie la glanda tiroida (gusa nodulara). Am facut si masuratoarea prin metoda DEXA...T-Score:-1, 4 Z-Score:-0, 8. Va rog sa ma sfatuiti, unde sa ma duc. Va mulumesc!
5 comentarii
Stimata Doamna,
Din descrierea sumara pe care o postati, cel mai probabil este vorba despre o simptomatologie de tip radicular (hernie de disc), dar si coxarrtroza determina dureri inghinale.
Consultati pentru inceput un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Din descrierea sumara pe care o postati, cel mai probabil este vorba despre o simptomatologie de tip radicular (hernie de disc), dar si coxarrtroza determina dureri inghinale.
Consultati pentru inceput un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Va multumesc pt. raspuns! Pentru dureri la umari si sold care apar numai in timpul somnului...si numai pe partea pe care sunt culcata...si care nu raspund la antiinflamatoare (care-mi sunt prescrise pt. coxartroza sau durerile frecvente de spate) unde sa ma adresez? Va doresc o seara placuta !
Buna seara!
Asa dupa cum va precizam, adresati-va mai intai neurochirurgului.
Cu stima,
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Asa dupa cum va precizam, adresati-va mai intai neurochirurgului.
Cu stima,
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
buna seara.am dureri la incheieturi de la miini timp de jumate de an.eu ma ocup cu box.intro zi.la antrenament nu am facut incalzire si am batut in sacul de box.unii spun ca so ros sfircurile.si acum le incalzesc bine si tot ma dor da nu tare.ajutatima va rog
Stimate Domn,
Sporturile extreme (cum este, de exemplu, boxul) presupun asumarea constienta a unor potentiale sechele post-traumatice, leziuni osoase, musculare, ligamentare etc.
Consultati un ortoped pentru a va clarifica problema.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Sporturile extreme (cum este, de exemplu, boxul) presupun asumarea constienta a unor potentiale sechele post-traumatice, leziuni osoase, musculare, ligamentare etc.
Consultati un ortoped pentru a va clarifica problema.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21durere acuta in coapsa laterala stanga, zona -aripioarei-
- 6Dureri de picioare
- 10coxartroza
- 3Durere de sold(insarcinata)
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 1durere la sold
- 2durere de sold
- 1durere in sold si incapacitatea de a merge pe varful degetelor la piciorul stang
- 4Articulatie coxo-femurala
- 2Durere sold insuportabila
- 8unde ma mai pot adresa?
- 2Dureri de sold
- 5durere bilaterala sold
- 4durere sold si genunchi
- 2Durere Sold
- 0Durere sold și membru inferior drept
- 2Boala cu afectare coxofemurala.
- 4Șold blocat - procedura de decompresie a capului femural cu injectare de celule STEM din creasta ili
- 5Necroza cap femural post radioterapie
Mai multe informații despre: durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: