de 1 an piciorul stang o supara adica nu merge bine cu el pur si simplu
buna ziua, in speranta ca ma veti ajuta cu un sfat am urmatoarea intrebare:mama mea are varsta de 57 de ani, cam de 1 an piciorul stang o supara adica nu merge bine cu el pur si simplu parca trage piciorul dupa ea, din cate am observat problema vine de la sold, cand paseste parca are soldul dislocat, a facut o radiografie i sa spus ca are un ciot pe coloana si ca ar avea coxartrozadra nu i s-a dat un tratament anume, ce putem sa facem ?nu stim unde sa mai mergem, pot sa va spun ca nu e o persoana grasa ca sa zic ca i-ar apasa greutatea pe sold, va rog din suflet sa ne indrumati spre cineva.va multumesc frumos.
3 comentarii
Buna ziua!
Cel mai adesea este vorba despre coxartroza, gestionata de catre ortoped, sau despre sindromul compresiv lombar, gestionat de catre neurochirurg.
V-as sfatui sa incepeti cu consultul clinic la ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cel mai adesea este vorba despre coxartroza, gestionata de catre ortoped, sau despre sindromul compresiv lombar, gestionat de catre neurochirurg.
V-as sfatui sa incepeti cu consultul clinic la ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
buna seara.
in urma cu 2 saptamani a inceput sa ma doara putin piciorul drept si spatele, cea ce m crezut ca imi vine menstruatia, dar mi-a venit dupa 1 saptamana(aceasta mi-a venit normal ca intotdeauna).dupa ce s-a terminat perioada de menstruatie, am simtit ca ma doare ovarul drept si dupa spatele de la rinichi mai jos.chiar si piciorul ma doare putin.si simt nevoia de a urina chiar daca am urinat deja recent.(putin ma ustura si la vezica urinara, dar nu cand urinez;o usturime foarte rapida, 1secunda chiar si nu asa dureroasa).acum nu ma mai doare ovarul, dar a ramas durerea de spate de la rinichi putin mai jos, care nu este o durere insuportabila, chiar foarte foarte usoara, doar ca se simte putin.s-a mai intamplat aceasta o data in urma cu 2 luni tot inainte de menstruatie cu 1 sapt sau 2.oare sa fii racit la rinichi ori ovare?
Multumesc
in urma cu 2 saptamani a inceput sa ma doara putin piciorul drept si spatele, cea ce m crezut ca imi vine menstruatia, dar mi-a venit dupa 1 saptamana(aceasta mi-a venit normal ca intotdeauna).dupa ce s-a terminat perioada de menstruatie, am simtit ca ma doare ovarul drept si dupa spatele de la rinichi mai jos.chiar si piciorul ma doare putin.si simt nevoia de a urina chiar daca am urinat deja recent.(putin ma ustura si la vezica urinara, dar nu cand urinez;o usturime foarte rapida, 1secunda chiar si nu asa dureroasa).acum nu ma mai doare ovarul, dar a ramas durerea de spate de la rinichi putin mai jos, care nu este o durere insuportabila, chiar foarte foarte usoara, doar ca se simte putin.s-a mai intamplat aceasta o data in urma cu 2 luni tot inainte de menstruatie cu 1 sapt sau 2.oare sa fii racit la rinichi ori ovare?
Multumesc
Buna ziua!
Nu exista in medicina notiunea de """"""""racit la rinichi ori ovare""""""""""""".
Poate fi, insa, vorba despre o infectie urinara, ce va fi tratata de catre urolog sau de catre nefrolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Nu exista in medicina notiunea de """"""""racit la rinichi ori ovare""""""""""""".
Poate fi, insa, vorba despre o infectie urinara, ce va fi tratata de catre urolog sau de catre nefrolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere in sold in partea stanga
- 5dureri insuportabile de coloana, sold
- 5dureri de articulatii, mai accentuate in partea dreapta
- 6Dureri de picioare
- 7durere sold de aprox o luna
- 3Durere de sold(insarcinata)
- 7durere sold suportabile, dar ingrijoratoare
- 16Durere sold si bazin
- 7Tulburare de vedere pe partea stanga
- 1durere la sold
- 0Dureri sold