Dureri abdominale persistente

Buna, am o durere abdominala care a debutat lent si cu pauze intre dureri, defapt durerile apareau doar dupa ce manancam, de atunci a trecut o saptamana iar acum durerile sunt persistente indiferent de masa doar ca aceastea sunt mai puternice dupa ce mananc.Durerea se localizeaza pe toata zona abdomenului si si pe spate de-a lungul coloanei vertebrale, am observat si o rigiditate abdominala care apare dupa ce mananc si in aproximativ 3-4 ore dispare si se amelioreaza si durerea dar nu dispare.Am alergie la gluten si lactoza, iar regimul il tin.Nu prezint diaree sau alte simptome, in afara de pierdere in greutate 8kg in aproximativ 14 zile.
3 comentarii

Mergi la gastroneterolog pentru analize, pierderea brusca in greutate e un semn de alarma ce trebuie investigat!
Sunt de facut analize de sange, ecografie abdomen superior (macar), depistare Helicobacter din sange (daca n-ai mai facut pana acum) si daca iti recomanda, chiar gastroscopie. Poate e ceva simplu de tratat, poate doar pancresul sau colecistul sa-ti dea neplaceri, dar e de investigat.
Sanatate!
Sunt de facut analize de sange, ecografie abdomen superior (macar), depistare Helicobacter din sange (daca n-ai mai facut pana acum) si daca iti recomanda, chiar gastroscopie. Poate e ceva simplu de tratat, poate doar pancresul sau colecistul sa-ti dea neplaceri, dar e de investigat.
Sanatate!

aceleasi simptome (aproximativ)
si
cumnatul meu a fost depistat cu Helicobacter.
numai bine,
SI el a pierdut mult in greutate,
acum...si-a revenit.
NU amana.
si
cumnatul meu a fost depistat cu Helicobacter.
numai bine,
SI el a pierdut mult in greutate,
acum...si-a revenit.
NU amana.

BUNA ZIUA LA VARSTA DE 13 ANI AM FOST ABUZAT SEXUAL DE DOI BAIETI MAI MARII MAI PRECIS MI AU INTRODUS IN FUND O BILA METALICA DESTUL DE MARE, DE LA ACEEA DATA AM SIMTIT O SCHIBARE, TOT TIMPUL O OBOSEALA CU SENZATII DE VARSATURII, BALONARE, CONSTIPARE, DURERII DE CAP, de la acea varstra nu mai mam dezvoltat, si am durerii constante sub burta partea stanga, nu am familie, datorita opriri de dezvoltare am ramas cu un penis de 13cm egal cu varstra la care am fost abuzat, nu mai pot munci cum fac efort simt o durere acuta, in prteae indicata,
La ecografie nu se vede nimic, am facut si colonoscopie si tot nu sa gasit nimic, ma intreb dupa 36 de ani cum a evoluat, in ce staj e acea bila metalica, de numai poata fi vazuta la nici un aparat, eco, colo, irm.
Adevarul este ca ma simt si sunt ca un handicapat, as dori sa ma videc sau sa stiu daca este vreo solutie, sau speranta pentru mine.
VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNSUL DV STRA
La ecografie nu se vede nimic, am facut si colonoscopie si tot nu sa gasit nimic, ma intreb dupa 36 de ani cum a evoluat, in ce staj e acea bila metalica, de numai poata fi vazuta la nici un aparat, eco, colo, irm.
Adevarul este ca ma simt si sunt ca un handicapat, as dori sa ma videc sau sa stiu daca este vreo solutie, sau speranta pentru mine.
VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNSUL DV STRA

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5urinari dese, intrerupte, foarte jenante, am un fel de dureri ca si arsura in zona abdomenului
- 6chist ovarian de 7 cm
- 5Dureri abdominale in partea stanga, sub splina
- 2Dureri absomen in partea stanga jos la trepidatii
- 9durere abdominala dupa masa
- 5Dureri abdominale de la alergat
- 8Durere in partea dreapta cand merg
- 2Dureri abdominale nediagnosticate
- 10dureri pe partea dreapta, sub burta...
- 4Omfalita... sau chist de uraca
- 1durere in zona abdominala
- 0Durere abdominala jos (sub buric) care se duce si in spate in partea dreapta
- 6durere la palpare abdomen partea dreapta
- 8Durere abdominala, balonare, defecatie incompleta
- 2Dureri abdominale
- 0Dureri abdominale de doi ani - ce medici buni cunoasteti
- 0Durere abdomen
- 11Durere abdominala, care persistă de ceva timp
- 13Durere abdominala veche Un răspuns vă rog frumos!
- 8Simptome ciudate: dureri abdominale și de stomac, borborisme, râgâieli
Mai multe informații despre: Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: